sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăENTERTAINMENTEurovisionSelecţia Naţională Eurovision 2023, înscrierile continuă

  Selecţia Naţională Eurovision 2023, înscrierile continuă

  19 decembrie, ziua în care aflăm rezultatele Preselecţiei

  Sesiunea de înscrieri pentru Selecţia Naţională Eurovision 2023 – deschisă de televiziunea publică pe 14 noiembrie a.c – este în plin proces de desfăşurare şi continuă până pe 11 decembrie 2022.

  Compozitorii – români şi/sau străini – pot aplica cu piese originale, în primă audiţie. Melodiile pot avea sau nu interpret, demers ce reprezintă o noutate a acestei ediţii. În cazul înscrierii unei piese fără intepret (cu interpret „de studio”), interpretul care va intra în concurs va fi propus de echipa Eurovision România şi ales de comun acord cu autorul/autorii melodiei.

  Reiterăm faptul că toate informaţiile privind modalitatea de înscriere şi de organizare a competiţiei, precum şi regulile/condiţiile de participare la concurs sunt disponibile în Regulamentul Selecţiei Naţionale, care poate fi accesat pe site-ul oficial: http://eurovision.tvr.ro/2023/regulament.html.

  După încheierea perioadei de înscrieri, cele 12 piese finaliste selectate vor fi alese de membrii juriului preselecţiei.

  Câştigătorul – reprezentant al României la competiţia internaţională ESC 2023 – va fi ales pe data de 11 februarie 2023, exclusiv prin votul publicului, în cadrul unui show realizat şi difuzat în direct de Televiziunea Română.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente