Selfie-ul lui Gâdea cu gimnastele produce scântei, Tolontan reacționează! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

Selfie-ul lui Gâdea cu gimnastele produce scântei, Tolontan reacționează!

Published

on

În cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei” de la Antena 3, moderatorul Mihai Gâdea a realizat un selfie alături de campioanele europene la gimnastică și de premierul Ponta. Acest lucru nu a scăpat din vizorul jurnalistului GSP, Cătălin Tolontan, care critică pe blogul său, tolo.ro, într-un articol intitulat ”Selfie electoral cu gimnaste”,  atitudinea  premierului, implicit și a PSD, dar şi implicarea politicului  pentru şefia COSR.

Redăm mai jos, textul integral postat de jurnalist pe blogul său:

”Era inevitabil. Cînd Elena Udrea l-a adus pe Traian Băsescu pe post de mascotă electorală, ea mare și el soldățel de plumb la tribună, în acel selfie de neuitat, a fost clar că și adversarii vor scoate armele. Și le-au scos.

La Antena 3, lotul național de gimnastică a fost adus în platou cu Victor Ponta și cu patru candidați la alegerile pentru PE de duminică. Doar candidați din PSD!

S-a vorbit mult, genul de ceremonial faaantastic! La cererea Marianei Bitang, s-au dublat pe loc premiile elevilor care au cîștigat Olimpiada Internațională de chimie. Foarte bine!

S-a apăsat din nou pe ideea că statul nu-și răsplătește campionii din sport. Nu e chiar așa, recompensele noastre pentru Jocurile Olimpice sînt printre primele 6 din Europa. Dar nu conta, era nevoie să ne victimizăm puțin. Mîndri că sîntem români, așa cum sună sloganul alianței PSD-UNPR-PC. Dacă citești raportul Curții de Conturi despre cum sînt risipiți banii, nu puțini!, alocați în sport, te ia cu vertij. 

Apoi s-au pozat la invitația lui Mihai Gâdea, ”sîntem prea mulți ca să facem un selfie”, dar uite nu chiar așa de mulți de au intrat în selfie, ”va deveni cel mai share-uit selfie din istorie”.

Cînd l-am criticat pe Alin Petrache pentru că-și netezește calea spre șefia COSR, n-am crezut că se va ajunge ca Belu să folosească aceeași pușcă, dar de calibru infinit mai mare. ”Sper ca la ambele alegeri să iasă așa cum vreau eu”, i-a  spus, la final, Victor Ponta lui Belu, adăugînd că se gîndește și la alegerile COSR. Nu era nevoie să sublinieze, am înțeles cu toții pe cine sprijină, în ciuda elogiilor de formă lansate pentru contracandidații Lipă și Petrache! Selfie, selfie, dar mimăm fair-play-ul.

Advertisement

După ce, într-un restaurant, l-a înscăunat pe Gino Iorgulescu la Liga Profesionistă de Fotbal, în seara asta premierul a încercat ca, într-un platou de televiziune, să-l ungă președinte COSR pe Belu. Și, bineînțeles, să-i buzunărească pe antrenor, pe Bitang și pe fetele de la gimnastică de ceva voturi pentru alianța care îl vede pe Băsescu din ochiul altuia, dar nu vede bîrna din ochiul său.”, își încheie acesta articolul.

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending