Semifinala “Bravo, ai stil! Celebrities”, ultima bătălie stilistică majoră înainte de Marea Finală - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Semifinala “Bravo, ai stil! Celebrities”, ultima bătălie stilistică majoră înainte de Marea Finală

Published

on

În semifinala “Bravo, ai stil! Celebrities”, cele șase celebrități rămase în competiția stilistică vor da ultima bătălie majoră pentru un loc în Marea Finală, disputată sâmbăta viitoare, 19 decembrie. Atunci se va desemna în direct, în urma voturilor telespectatorilor, câștigătoarea titlului de Cea mai stilată femeie din România, care va şi intra în posesia premiului de 100.000 de lei.

 

 

Conceptul semifinalei – Aripi de înger – va fi o provocare stilistică uriașă pentru concurentele care vor face totul pentru a demonstra că au stil și că își merită locul de a ajunge pe podium, în Finală.

 

Parcursul lor se apropie de final, călătoria stilistică a acestora în ultimele luni a fost presărată cu momente unice, extravagante, cu emoție, agonie și extaz. La aproape un an de când au pornit în această aventură fascinantă, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Alexandra Ungureanu, Andreea Tonciu, Cristina Siscanu, Deea Codrea, Oana Radu și Theo Rose vor trebui să ajungă la inimile telespectatorilor, cei care vor avea ultimul cuvânt de spus în ceea ce privește desemnarea câștigătoarei.

 

Nu ratați Semifinala “Bravo, ai stil! Celebrities” difuzată mâine seară, la ora 20:00, la Kanal D! Șase celebrități vor avea de înfruntat ultima provocare stilistică, chiar înainte de Marea Finală de sâmbătă viitoare, 19 decembrie, câștigătoarea urmând să fie desemnată, în direct, în cadrul unei ediții spectaculoase.

Advertisement

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending