Connect with us

Emisiuni

Semifinala iUmor se vede astăzi! Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aleg un concurent pentru finală

Published

on

            Cel de-al zecelea sezon iUmor se apropie de sfârșit, dar nu înainte ca miercuri, de la 20.30, la Antena 1, încă un concurent să primească șansa de a merge în marea finală!

 

 

Pe parcursul audițiilor, un concurent din fiecare ediție care a primit cele mai multe voturi din partea celor de acasă, prin intermediul aplicației Antena 1, a fost trimis direct în finală. Celor 11 finaliști li se va adăuga în această seară un semifinalist, care va primi o a doua șansă. Astfel, după fiecare reprezentație, concurentul care va primi toate voturile juraților va fi un pas mai aproape de finală.

 

La încheierea ediției, jurații sunt cei care vor alege dintre concurenții care au primit trei voturi de ”DA” pentru a merge în ultima etapă! Semifinaliștii din cel de-al zecelea sezon sunt: Trupa de Teatru ”Cristi Toma”, Andrei Garici, Diana Oprea, Elena Albu, Alvin Capon, Alina Păduraru, Daniel Mihai Coman, Virgiliu Pop și familiștii Alexandru și Liana Avădanei.

 

Ce numere au pregătit aceștia pentru a-i convinge pe jurați că merită un loc în finală, cei de acasă pot afla în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, în semifinala iUmor din cel de-al zecelea sezon.

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending