Connect with us

Emisiuni

Semifinala Vocea României Junior se apropie, dar Andra, Moga și INNA nu sunt pregătiți să facă eliminări!

Published

on

Duminică, de la 20:30, nouă copii fenomenali, cu voci extraordinare, luptă în semifinala Vocea României Junior! Va fi o seară fantastică, cu magie, emoție, suspans și decizii extrem de grele, pe care antrenorii nu sunt pregătiți să le ia. Fiecare echipă are în acest moment câte trei concurenți, dar numai câte unul va merge în finală și va fi cu un pas mai aproape de marele trofeu și de premiul în valoare de 50.000 de euro.

 

Andra, Moga și INNA s-au împrietenit cu micuții din echipele lor, îi iubesc foarte mult și în toată această perioadă de repetiții și pregătiri s-au și distrat împreună, au fost la studio, au cunoscut artiști de renume sau au gătit, reușind să demonstreze că și în bucătărie se descurcă foarte bine.

 

Dacă cei mici vor da totul pe scenă pentru a crea un spectacol memorabil, antrenorii vor fi copleșiți de surprize din partea lor și le vor face astfel alegerile și mai grele. ”Niciodată până la 30 de ani nu am mai simțit că niște oameni pe care i-am cunoscut cu câteva luni în urmă pot face pentru mine lucrurile astea. Mai mult, ei știu ce-mi place, pot simți cum simt eu. De când sunt INNA cred că e cel mai greu moment din viața mea.”, va spune INNA plângând.

 

Nici pentru Moga nu va fi deloc simplu să elimine doi concurenți extraordinari din echipa sa și va spune cu lacrimi în ochi: ”La Vocea mare nu mă emoționez așa de tare, pentru că ceva din copilăria noastră se pierde pe parcurs. Se pierde ceva ce copiii ăștia încă au.”, iar Andra îi va spune lui Marius: ”Lasă să vadă oamenii și latura asta a ta mai drăguță. Uite unde e Marius sensibilul, aici e!”.

 

Semifinala Vocea României Junior va aduce un spectacol fabulos, concurenți puternici cu voci memorabile, antrenori emoționați, dar și puși pe glume și eliminări surprinzătoare, duminică, de la 20:30.

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending