Connect with us

Life Style

Semifinalele Cupei României se văd la Pro TV (vezi programul)

Published

on

În această săptămână Pro TV transmite manşa tur a Semifinalelor Cupei României. Toată România aşteaptă o Finală între Dinamo şi Steaua, ultima de acest fel având loc în urmă cu 21 de ani. Visul pare uşor de îndeplinit întrucât adversarele din Semifinale, Gloria Bistriţa, respectiv FC Braşov au griji mari în privinţa retrogradării şi nu păr a fii concentrate pe Cupa României. Aceste partide vin ca un ,,aperitiv” înaintea marelui derby de Luni: Steaua – Dinamo.

Miercuri, 20:45: Gloria Bistriţa – Dinamo
Ieşită în procent de 90 % din lupta pentru titlu, pentru Dinamo Cupa pare unicul obiectiv realizabil. Bistriţenii sunt primii deasupra liniei de retrogradare în campionat, iar Cupa pare ultima lor grijă.

Joi, 20:45: Steaua – FC Braşov
Stegarii au dus la demisia lui Lăcătuş, după ce luna trecută s-au impus în Ghencea cu 3-0 pe o zăpada infernală. Acum lucrurile stau diferit. Steaua pare mai puternică şi încă mai speră la titlu, iar braşovenii au lăsat turaţia mai jos în campionat apropiindu-se de zona nisipurilor mişcătoare în clasament.

Steaua are în palmares 20 de Cupe ale României, însă nu a mai câştigat trofeul din 1999. Dinamo şi-a adjudecat ultima dată trofeul în 2005 și deţine 12 Cupe, bistriţenii şi-au adjudecat şi ei trofeul în 1994, iar braşovenii nu l-au câştigat niciodată.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending