Connect with us

Emisiuni

SCHIMBARE. Semifinalistii de la “Romanii au Talent” lupta si pentru Premiul de Originalitate

Redactia Radar de Media

Published

on

Cel de-al patrulea sezon al show-ului “Romanii au Talent”  aduce pe langa marele premiu de 120.000 de Euro si un premiu de originalitate in valoare de 10.000 de Euro oferit celui mai surprinzator numar prezentat in semifinala.

Decizia finala in alegerea celui care va castiga acest premiu va apartine tot publicului. In fiecare semifinala, pe langa cei trei finalisti, juriul va desemna concurentul care merge mai departe in lupta pentru premiul de originalitate. In finala vor exista 5 concurenti pentru acest premiu, iar publicul ii va vota in functie de prestatia lor din auditii si din semifinala. Telespectatorii ProTV vor putea vota inca de la inceputul finalei pana in momentul in care toti finalistii si-au prezentat numerele.

Premiul de originalitate este o noutate a acestui sezon si vizeaza numerele iesite din comun, numerele care surprind prin felul in care au fost concepute si pregatite. Editiile live ale supershow-ului “Romanii au Talent” debuteaza la ProTV vineri, 11 aprilie, de la ora 20:30.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending