Connect with us

Eurovision

SEMIFINALIȘTII SELECȚIEI NAȚIONALE 2022 – EUROVISION ROMÂNIA

Published

on

Foto Credit: TVR

Așteptarea s-a încheiat! Iată cele 45 de piese semifinaliste ale Selecției Naționale, înregistrate în studioul TVR.

Urmăriți-vă artiștii preferați și nu uitați să-i votați pe pagina oficială de Facebook Eurovision România, în intervalul 9 februarie, ora 20.00 – 10 februarie, ora 20.00.

Primii cinci vor fi calificați în a doua etapă a semifinalei, alături de aleșii juriului

Semifinala se va încheia pe 12 februarie, cu un show tv, în cadrul căruia juriul de specialiști va alege doar zece piese pentru marea finală.

Ultimul act al competiției va avea loc pe 5 martie, când vom afla și numele reprezentantului țării noastre în concursul internațional Eurovision.

Melodiile care au trecut de etapa preselecției vor intra în prima etapă a semifinalei, de unde juriul și telespectatorii vor califica 20 de piese în următoarea fază a concursului. În acest sens, echipa Eurovision România va organiza, în luna ianuarie, o sesiune de înregistrări într-unul dintre studiourile TVR, pentru cele 46 de piese. Acestea vor fi difuzate pe canalele Televiziunii Române și online, pe siteul oficial eurovision.tvr.ro, pe canalul TVR de Youtube și pe pagina de Facebook Eurovision România, la începutul lunii februarie.

În premieră, fanii își vor putea vota favoriții pe pagina oficială Facebook, unde pot salva cinci piese pentru a doua etapă a semifinalei. Juriul va califica alte 15, iar semifinala se va încheia pe 12 februarie, cu un show tv, în cadrul căruia juriul de specialiști va alege doar zece piese pentru marea finală. Ultimul act al competiției va avea loc pe 5 martie, când vom afla și numele reprezentantului țării noastre în concursul internațional Eurovision, care va avea loc în perioada 10 – 14 mai 2022, la Torino, Italia.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending