Connect with us

A-Z NEWS

Seminar online gratuit de Autocunoastere si Regasire Interioara

Published

on

Reclame

Catalin Manea, autorul cartii “Totul din Intreg”, ofera tuturor celor care se afla in cautarea implinirii, o ocazie unica de a intra in ritmul Fericirii Autentice.

Duminica, 22 ianuarie, incepand cu orele 20:00, Catalin va sustine un seminar online GRATUIT pe parcursul caruia va vorbi despre cele mai solicitate subiecte si teme ale oamenilor. In uma unui chestionar, Catalin a identificat cele mai mari provocari ale vietii, dar si cele mai des intalnite intrebari ale oamenilor, iar acum ofera solutii si explicatii in stilul lui caracteristic.

Seminarul online gratuit de duminica va fi un episod pilot care va prezenta programul pe care l-a pus la punct pentru toti cei care doresc sa traiasca o viata in pace, armonie, prosperitate si fericire.

Locurile sunt limitate. Daca doresti sa afli mai multe detalii despre acest eveniment special si sa iti rezervi locul la seminarul online gratuit, viziteaza http://totuldinintreg.com/seminar-online-gratuit/. Activitatea lui Catalin Manea poate fi urmarita pe site-ul www.totuldinintreg.com.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending