Connect with us

BAZAR

SENIORHYPER și Anim’est provoacă bucureștenii să „ocupe” Bulevardul Magheru!

Avatar

Published

on

SENIORHYPER și Anim’est continuă și în 2014 parteneriatul început în urmă cu șase ani și lansează prima aplicație de Facebook dedicată celui mai mare festival de film din București, Occupy Magheru. 

Occupy Magheru este numele aplicației care poate fi accesată direct din pagina de Facebook Anim’est în perioada 29 septembrie – 12 octombrie. Utilizatorii sunt îndemnați să participe la un protest beheheheenefic pentru București, prin plantarea unui mesaj pentru reanimarea Bulevardul Magheru.

„Mergem la păscut cu oaia Anim’est de mai bine de șase ani, așa că a sosit timpul s-o ducem la școală. Și cum cea mai buna școala e… Bulevardul Magheru, iar cea mai bună materie e protestul, oița noastră și-a scos cariocile virtuale și pancarta pe 8 biți și a trecut la treabă. Vrea să reanimeze Bucureștiul cu oameni, mașini, clădiri, drumuri și, uneori, poduri. Cine știe, poate că la final chiar o să se întâmple ceva cu adevarat behehenefic!”, a declarat Vasile Alboiu, Creative Director, SENIORHYPER.

Primul pas al aplicației încurajează utilizatorii să își aleagă un alter-ego întruchipat de oaia energetică, oaia încurcă-tot, oaia prețioasă, oaia monoaia, oaia d’acului sau de oaia de fier. Odată facută alegerea, urmează încredințarea mesajului și poziționarea acestuia pe bulevardul Magheru. Toate mesajele înscrise pot fi vizualizate în cadul aplicației. Mai mult, cu ajutorul aplicației Layar, utilizatorii care vor ajunge pe bulevardul Magheru își pot vedea mesajele și emisarii lor prin augmented reality.
Din partea Anim’est s-au implicat în elborarea aplicației Vlad Ilicevici (Anim’est Executive Director) și Laurențiu Bratan (Președinte Asociația ESTENEST).

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending