Connect with us

BAZAR

SENIORHYPER și Anim’est provoacă bucureștenii să „ocupe” Bulevardul Magheru!

Published

on

 

SENIORHYPER și Anim’est continuă și în 2014 parteneriatul început în urmă cu șase ani și lansează prima aplicație de Facebook dedicată celui mai mare festival de film din București, Occupy Magheru. 

Occupy Magheru este numele aplicației care poate fi accesată direct din pagina de Facebook Anim’est în perioada 29 septembrie – 12 octombrie. Utilizatorii sunt îndemnați să participe la un protest beheheheenefic pentru București, prin plantarea unui mesaj pentru reanimarea Bulevardul Magheru.

„Mergem la păscut cu oaia Anim’est de mai bine de șase ani, așa că a sosit timpul s-o ducem la școală. Și cum cea mai buna școala e… Bulevardul Magheru, iar cea mai bună materie e protestul, oița noastră și-a scos cariocile virtuale și pancarta pe 8 biți și a trecut la treabă. Vrea să reanimeze Bucureștiul cu oameni, mașini, clădiri, drumuri și, uneori, poduri. Cine știe, poate că la final chiar o să se întâmple ceva cu adevarat behehenefic!”, a declarat Vasile Alboiu, Creative Director, SENIORHYPER.

Primul pas al aplicației încurajează utilizatorii să își aleagă un alter-ego întruchipat de oaia energetică, oaia încurcă-tot, oaia prețioasă, oaia monoaia, oaia d’acului sau de oaia de fier. Odată facută alegerea, urmează încredințarea mesajului și poziționarea acestuia pe bulevardul Magheru. Toate mesajele înscrise pot fi vizualizate în cadul aplicației. Mai mult, cu ajutorul aplicației Layar, utilizatorii care vor ajunge pe bulevardul Magheru își pot vedea mesajele și emisarii lor prin augmented reality.
Din partea Anim’est s-au implicat în elborarea aplicației Vlad Ilicevici (Anim’est Executive Director) și Laurențiu Bratan (Președinte Asociația ESTENEST).

 

Lasa un comentariu aici!

Evenimente

Chef Scărlătescu organizează ediția de toamnă a Festivalului Scoicilor

Published

on

 

Toamna aceasta, chef Cătălin Scărlătescu își va relua locul la masa jurizării pentru cel mai nou sezon Chefi la cuțite, însă, până atunci, juratul are în plan să transforme ultimele zile de vară într-un adevărat ospăț culinar. Festivalul Scoicilor își redeschide porțile pentru a doua oară anul acesta, cu o ediție specială, de toamnă, iar gurmanzii sunt așteptați între 29 august și 1 septembrie în Piața Ovidiu din Constanța, la un nou festin gastronomic, sub marca consacrată a iubitului jurat.
”Festivalul Scoicilor rămâne cel mai drag eveniment pe care l-am făcut! Tocmai de aceea vreau să aduc din nou oamenii împreună, la final de vară, și sper ca toți constănțenii, dar și cei care au venit din cele mai îndepărtate colțuri ale țării la malul mării, să ne treacă pragul pentru un spectacol în bucate cu și despre scoici. Va fi o ediție extraordinară!”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.
Toți cei care nu pot rezista în fața midiilor pane, a tocănițelor din fructe de mare, a scoicilor sotate cu vin sau cu sos de roșii și pătrunjel, sunt așteptați în Piața Ovidiu, din centrul vechi al Constanței, acolo unde îl pot întâlni și pe chef Cătălin Scărlătescu, prezent în toate cele patru zile de festival.
Tot în această toamnă, juratul revine și la Chefi la cuțite, alături de bunii său colegi- Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Cel mai nou sezon al show-ului culinar de la Antena 1 va înteți competiția gustului atât între jurați, cât și între bucătarii aspiranți la cel de-al șaptelea titlu al show-ului culinar.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Vertical Entertainment prezintă „Cod Roșu în Serviciile Secrete”, din 30 august la cinema

Published

on

 

În urma unui atentat asupra președintelui Statelor Unite (Morgan Freeman), acuzat de incident este garda lui de corp, agentul serviciilor secrete Mike Banning (Gerard Butler). După ce reușește să scape de autorități, agentul este dat în urmărire generală, astfel că trebuie să evite propria lui agenție și să fie cu un pas înaintea FBI-ului pentru a demasca adevărații autori ai atacului.

Disperat să își dovedească nevinovăția, Banning se bazează pe ajutorul unor aliați neașteptați pentru a-și proteja familia și a salva țara de pericolul iminent.

Gerard Butler revine pentru a treia oară în rolul celui mai eficient agent de Securitate în acțiunea Cod Roșu în Serviciile Secrete”, din 30 august, pe marile ecrane.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Vertical Entertainment prezinta din 23 august pe marile ecrane ,,Bucataria Iadului”

Published

on

 

Povestea a trei femei curajoase, „Bucătăria Iadului” le prezintă pe Melissa McCarthy, Tiffany Haddish și Elisabeth Moss în rolurile a trei soții de mafioți arestați de FBI care, în anul 1978, luptă să își mențină poziția privilegiată in faimosul cartier american Hell’s Kitchen.

Rămase fără protecție și venituri stabile, doamnele decid să preia chestiunile mafiei irlandeze în propriile mâini – reușind să găsească aliați atât în gestionarea problemelor din cartier, cât și în eliminarea concurenței.

New Line Cinema, în asociere cu BRON Creative, prezintă o producție Michael De Luca filmul „Bucătăria Iadului” din 23 august pe marile ecrane.

Mai multe informații se găsesc pe pagina de oficială Facebook/VerticalEntertainment.

Galeria foto a filmului poate fi descărcată de AICI

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: