Connect with us

LIFE STYLE

Șeptari și fructe – Jocurile de păcănele preferate ale românilor

Published

on

Știți ce au în comun Viorel Lis, Nelu Ploieșteanu, Liviu Vârciu, Cristina Stamate, Augustin Viziru și Victor Pițurcă? Ați ghicit: jocurile de noroc. Viorel Lis este regele neîncoronat al păcănelelor.

Este vorba de păcănelele din agențiile stradale. Nu se știe ce vedetă joacă cel mai mult la sloturi online pentru că acestea oferă discreție totală. Oricum, cazinourile de pe Internet au preluat jocuri ca la aparate 777, care sunt la fel de populare precum erau la începutul anilor 2000.

De ce sunt jocurile cu șeptari printre preferatele românilor? Simplu: pentru câștigurile mari pe care le aduc cinci simboluri de acest fel care se opresc pe ecran pe același rând. Producătorii nu au ales întâmplător această cifră. „7” este numărul norocos în mai multe culturi, printre care chineză și japoneză, cerul este format din 7 elemente (atmosfera, exosfera, lonosfera, termosfera, mezosfera, stratosfera si troposfera), există 7 minuni ale lumii ș.a.

Absolut toate cazinourile online care funcționează legal au în ofertă cel puțin un joc 777 (cu 3 role) sau 77777 (cu 5 role) și fructe. În unele sloturi, șeptarul nu numai că plătește cel mai bine, dar joacă și rol de simbol Wild (înlocuiește alte simboluri când se pot forma combinații câștigătoare) sau de simbol Scatter (aduce runde gratuite).

De cele mai multe ori, grafica este simplă, în prim plan fiind câștigul. Iată cincisprezece dintre cele mai populare jocuri ca la aparate și câți bani poate aduce o singură rotire norocoasă:

Shining Crown – este în topul preferințelor românilor. Cinci șeptari aduc un câștig de 50.000 de fise. Coroana este simbol Wild și mai sunt două simboluri Scatter, dolarul și steluța aurie.

77777 – șeptarul este simbol Wild, iar cinci șeptari plătesc 10.000 de fise. Următorul simbol ca valoare este pepenele (x 1.000)

Supreme Hot – are și 4 jackpoturi progresive. Cinci șeptari generează un câștig de 6.000 de fise pentru rotire respectivă.

Magic 81 – patru șeptari aduc 16.000 de fise. În plus, există simbolul „Magic 81”, care are un factor multiplicator de 8 x. Patru pepeni pe același rând plătesc 6.000 de fise.

Burning Hot – cinci șeptari înseamnă un câștig de 3.000 de fise, trifoiul cu patru foi înlocuiește orice simbol când se pot forma combinații câștigătoare, iar dolarul și steluța mov sunt simboluri Scatter.

Roaring Forties – șeptarul este și simbol Wild, iar dacă umple un rând aduce 100.000 de fise. La acest joc, mai valoros este simbolul Scatter (steluța aurie), care plătește 2.000.000 de fise!

Sizzling Gems – nu are câștiguri atât de spectaculoase, dar compensează prin frecvența cu care sunt acordate. Cinci șeptari aduc 5.000 de fise.

Advertisement

Extra Stars – cinci șeptari aduc 1.000 de fise în cont, dar simbolul „stea” generează un respin, adică o rotire gratuită.

5 Dazzling Hot – tot rândul ocupat cu șeptari aduce un câștig de 5.000 de fise. Următoarele două simboluri ca valoare sunt pepenele și strugurele (1.000 de fise).

Sizzling Hot Deluxe – cinci șeptari plătesc 5.000 de fise. Mai există un simbol Scatter, steluța aurie.

Starburst – aici nu mai este „7” la putere, ci simbolul BAR, care plătește 250 de fise. Șeptarii plătesc numai 120, dar atuul jocului este reprezentat de simbolul Scatter, care este o floare și aduce rotiri gratuite în cascadă.

20 Super Hot – cinci șeptari plătesc ca și la Burning Hot (3.000 de fise), dar câștigul adus de dolar (simbol Scatter) este mult mai mare (10.000 de fise vs 600). Trifoiul cu patru foi își păstrează rolul de simbol Wild.

40 Super Hot – se schimbă tot plata făcută pentru cinci simboluri Scatter dolar – 4.000 de fise.

Circus Brilliant – cele mai așteptat simboluri sunt personajele de circ, care declanșează de la 5 la 50 de rotiri gratuite.

Ocean Rush – are un simbol Wild care plătește 5000 de fise și două simboluri Scatter, scoica în care se află o perlă și „Lucky Dive”.

Așadar, cu o fisă de 0,30 lei la Shining Crown se poate câștiga suma de 15.000 de lei, după o singură rotire. Nu e rău deloc!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending