Connect with us

Emisiuni

Șerban Copoț, Cezar Ouatu, Amna și Maria Cârneci intră în jocul măștilor, la “Scena misterelor”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
Reclame

Spectacolul măștilor continuă joi, 14 martie, de la ora 20.00, la “Scena misterelor”, show-ul prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

Alături de Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Dorian Popa, Rona Hartner și Andrei Duban, în cele două tabere care au misiunea de a ghici cine sunt celebritățile care se ascund în spatele măștilor, se vor afla de această dată Șerban Copoț, Cezar Ouatu, Amna și Maria Cârneci.  Cele șase măști ale ediției, una mai spectaculoasă decât alta, își vor face apariția în trei decoruri de poveste – Lumea casinourilor din Las Vegas, Arca lui Noe și filmul “Avatar”. Cine sunt aceste măști, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi seara.

Ca să beneficieze de indiciile oferite de Dan Negru, vedetele din platou, împărțite în tabăra Galacticilor și în cea a Starurilor, vor avea de trecut câteva probe. De exemplu, să ghicească ce cântec celebru mimează Romică Țociu. Sau să primească oaspeți nepoftiți, în cabinele telefonice instalate pe platou.

Cum va reuși Cezar Ouatu să “se transforme”, într-un astfel de joc,  în Mona Lisa, iar Cosmin Seleși să aibă mușchii lui Sylvester Stallone, telespectatorii vor afla joi, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Scena misterelor”, prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending