Connect with us

Emisiuni

Șerban Copoț, co-prezentator în noul sezon al show-ului “Next Star”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Șerban Copoț va fi co-prezentator în cel de-al nouălea sezon al show-ului “Next Star” care va începe, în curând, la Antena 1. În emisiunea prezentată de Dan Negru, Șerban va fi „stăpânul culiselor”, omul care îi va descoase pe copii în spatele scenei, cel care va simți cel mai bine pulsul părinților, cel care va trăi alături de ei emoția fiecărui număr artistic.

Îmi doream de mult să lucrez cu echipa “Next Star” și am primit cu bucurie propunerea să fac parte din acest proiect. Voi fi co-prezentator, voi sta cu copiii  în backstage, voi afla poveștile lor și îi voi introduce în scenă”, spune Șerban.

Cu Dan Negru, prezentatorul “Next Star”, Șerban Copoț spune că se înțelege foarte bine. “Pe “vulpoiul” de Negru îl știu de 18 ani (râde), de când mergeam în emisiunile lui alături de colegii de la Animal X, și ne înțelegem foarte bine. Abia aștept să învăț de la el tainele prezentării”, mai spune el.

Show-ul “Next Star”, prezentat de Dan Negru, revine la Antena 1, în curând, cu cel de-al nouălea sezon. Emisiunea va aduce în fața publicului cei mai talentați copii în cele mai diverse domenii. La masa juriului, în acest sezon, se vor așeza Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa. Ce alte surprize a pregătit echipa “Next Star”, telespectatorii vor afla, în curând, la Antena 1.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending