Connect with us

Life Style

Șerban Copoț își lansează vlog de parenting pe canalul YouTube

Published

on

Șerban Copoț, co-prezentator al emisiunii „iUmor”, la Antena 1, este un tătic model și se bucură din plin de statutul de părinte alături de soția lui, Roxana și de fiii lor, Tedi (5 ani)și Alex (1 an și două luni).

 

Și pentru că are multe de povestit pe acest subiect, Șerban își dorește să împărtășească toate experiențele lui legate de cei mici, în special pentru părinții aflați la început de drum pe blogul http://www.serbancopot.ro/și pe vlogul Șerban Copoț de pe YouTube deschis de curând.

 

Cei mai multi prieteni de-ai mei au devenit părinți. Și am observat că mi se cere părerea cu foarte mare atenție legat de parenting, din prisma tatălui. Evident că am ajutat cu tot ce am putut eu ca sfaturi și se pare că au fost bune. Tăticii respectivi au reușit să se conecteze mai ușor cu copiii lor, să găsească activități pe care să le facăîmpreunăși să treacă de spaima de a fi părinte”, spune Șerban. El adaugă faptul că se consideră binecuvântat cu o relație foarte frumoasă cu băiețelul lui mai mare, Tedi, cu care face expediții în fiecare weekend pe lângă București sau prin țară. „Vom pregăti mai multe filmări din călătoriile noastre și mai avem câteva surprize și idei pe care le puteți vedea în curând pe vlog”, adaugă artistul.

 

Cei care vor vizita blogul lui Șerban sau vor intra pe canalul de YouTube vor putea asculta un prim interviu dintr-o serie realizată de vedetă cu prof. Florin Colceag despre ce înseamnă să îți crești copilul într-un mediu emoțional și intelectual corect, despre cum a fost vizita la Vulcanii noroioșicu Tedi și multe alte subiecte axate pe zona de parenting.

 

Foto Credit: ANTENA 1

CONCURS: 50 de cititori vor vedea Finaliştii Premiilor, live la RADAR DE MEDIA SUMMER PARTY

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending