Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

 

Realizatorul de radio şi de televiziune Şerban Huidu marturiseste, pe blogul lui, că face recuperare o dată pe zi şi “trage tare” pentru a reveni cat mai curand la viata de dinainte de accident.

Huidu nu se sfieste sa recunoasca faptul ca nefericita intamplare i-a deschis ochii asupra lucrurilor cu adevarat importante, familia si prietenii. Mai mult, el spune ca a citit atat comentariile bune cat si pe cele malitioase, dar ca acestea din urma nu l-au afectat catusi de putin. “ O sa fiu cat mai curand alaturi de voi”, asta este promisiunea pe care a facut-o Serban Huidu tuturor fanilor sai.

Vedeta a revenit in tara inca din 4 februarie, insa la acel moment se simtea destul de slabita si abia dupa alte zece zile a putut sa intre intr-un studio de televiziune. De Valentine s Day, Huidu si-a revazut colegii de la Kiss Fm si a intrat pentru cateva minute in direct la “ Cronica Carcotasilor”.

Pe 29 decembrie 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece. El a fost menţinut un timp în stare de comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale. Huidu a ieşit pe 1 ianuarie din coma indusă, s-a ridicat pe pat şi a vorbit cu familia şi cu medicii Spitalului Universitar din Innsbruck care i-au spus ca numai casca de protectie l-a salvat de la moarte. Totodată, Şerban Huidu a început atunci exerciţiile fizice de recuperare.

Sursa: mediafax.ro

Foto credit: agentiadepresamondena.com

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending