„Seri de mai”, un nou single semnat Anda Adam feat. CRBL

0
1162

Anda Adam se pregătește să cucerească serile lunii mai și ale întregii veri cu cel mai nou single, , „Seri de mai”, interpretat în colaborare cu CRBL, condimentul perfect pentru un hit. Cu un look sport și fresh, Anda ne aduce o gură de aer proaspăt prin această piesă care crează dependență de la primul play. 

Ritmul catchy și versurile care te fac să o fredonezi instant sunt elementele ideale care compun un hit. Prin această lansare, Anda își dorește să dea tonul cluburilor și teraselor de la mare, începând cu 1 mai și continuând toată vara.

„Începem vara în forță, vreau ca piesa să se audă la mare și să transformăm 1 mai muncitoresc în 1 mai sărbatoresc. Colaborarea cu CRBL a decurs rapid, strofa lui este exact ce trebuie. Aveam nevoie de cineva pentru o parte de rap, iar el a fost omul potrivit”, a declarat Anda Adam.

Regia clipului îi aparține lui Alex Ceaușu, cel care a mai lucrat cu Anda și pentru videoclipul „Gloanțe Oarbe”.
Filmările au fost degajate, atat datorita atmosferei destinse, cât și condițiilor optime de pe platou. De data aceasta, Anda Adam nu s-a mai confruntat cu temperaturile scăzute ca la precedentul său clip.

„Timpul petrecut la filmări a decurs usor, de la sine. M-am plimbat cu bicicleta lui CRBL, ba chiar le-am arătat tuturor o nouă formulă de salut inspirată din filmul Get Hard (Mare și Tare)”, a declarat Anda Adam.

Video Credit: Roton Music

CITEȘTE ȘI:

 

Comentează aici: