„Seri de mai”, un nou single semnat Anda Adam feat. CRBL - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

„Seri de mai”, un nou single semnat Anda Adam feat. CRBL

Published

on

Anda Adam se pregătește să cucerească serile lunii mai și ale întregii veri cu cel mai nou single, , „Seri de mai”, interpretat în colaborare cu CRBL, condimentul perfect pentru un hit. Cu un look sport și fresh, Anda ne aduce o gură de aer proaspăt prin această piesă care crează dependență de la primul play. 

Ritmul catchy și versurile care te fac să o fredonezi instant sunt elementele ideale care compun un hit. Prin această lansare, Anda își dorește să dea tonul cluburilor și teraselor de la mare, începând cu 1 mai și continuând toată vara.

„Începem vara în forță, vreau ca piesa să se audă la mare și să transformăm 1 mai muncitoresc în 1 mai sărbatoresc. Colaborarea cu CRBL a decurs rapid, strofa lui este exact ce trebuie. Aveam nevoie de cineva pentru o parte de rap, iar el a fost omul potrivit”, a declarat Anda Adam.

Regia clipului îi aparține lui Alex Ceaușu, cel care a mai lucrat cu Anda și pentru videoclipul „Gloanțe Oarbe”.
Filmările au fost degajate, atat datorita atmosferei destinse, cât și condițiilor optime de pe platou. De data aceasta, Anda Adam nu s-a mai confruntat cu temperaturile scăzute ca la precedentul său clip.

„Timpul petrecut la filmări a decurs usor, de la sine. M-am plimbat cu bicicleta lui CRBL, ba chiar le-am arătat tuturor o nouă formulă de salut inspirată din filmul Get Hard (Mare și Tare)”, a declarat Anda Adam.

Video Credit: Roton Music

CITEȘTE ȘI:

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending