Connect with us

Concerte

Seria concertelor „Pepiniera” continuă la Iași, Bacău și Galați cu trupele Eyedrops și Jack of all Trades

Published

on

Începând cu 13 ianuarie, orașele Iași, Bacău și Galați vor continua să găzduiască seria de concerte Pepiniera”, susținută prin programul Comisiei Europene – Music Moves Europe. Prin intermediul proiectului, organizatorii își propun să susțină artiștii cu potențial și să-i ajute să-și extindă baza de fani la nivel național. Accesul este liber la toate concertele, în limita locurilor disponibile.

Trupa Eyedrops este cea care continuă seria de concerte „Pepiniera”, ocazie cu care membrii acesteia anunță lansarea celui mai nou single: „Între timp”. Piesa va fi lansată oficial pe 17 ianuarie, dar va fi interpretată live, în avanpremieră, în cadrul mini turneului „Pepiniera”, ce va avea loc după cum urmează:

Eyedrops

13 ianuarie – Iași, în Legend Pub (Esplanada Teatrul Luceafărul 27)

14 ianuarie – Bacău, în Berăria Valhalla (Strada Erou Gheorghe Rusu, nr. 2)

15 ianuarie – Galați, în Daily Pub (Strada Maior Iancu Fotea, nr. 19)

Concertele 𝑬𝒀𝑬𝑫𝑹𝑶𝑷𝑺 au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie. Trupa și-a început povestea în 2012, cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, și-au consolidat propria poziție pe piața românească de muzică alternativă, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau „Mai Stai”.

Jack of all Trades

27 ianuarie – Iași, în Legend Pub

28 ianuarie – Bacău, în Berăria Valhalla

29 ianuarie – Galați, în Daily Pub

Jack of all Tradeseste o formație de rock alternativ, care susține că oferă publicului un produs muzical „autobiografic și complet sincer de la cap la coadă”. În noiembrie 2014, aceștia au lansat primul videoclip, „Cum vrei să fiu”, marcând totodată și începutul activității de concerte live. În prezent, formația deține propriul studio de înregistrări și concertează live în formula acustică, iar în 2019 au apărut și în formulă electrică și au lansat primul album, „Extrovertit Selectiv”.

Advertisement

Accesul la cele 3 concerte este gratuit și se face în baza certificatului de vaccinare sau a unui test negativ de Covid. Toate locațiile partenere asigură desfășurarea evenimentelor în condiții sigure, păstrând regulile de distanțare.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending