miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăTeleviziuneCampanie TVSeria de reportaje "Staţiuni de dezinteres naţional", de astăzi, la Observator 19:00,...

  Seria de reportaje „Staţiuni de dezinteres naţional”, de astăzi, la Observator 19:00, la Antena 1

  Amara, Pucioasa, Băile Herculane sau Voineasa. „Staţiuni de interes naţional”, potrivit hârtiei. În realitate, amintiri îndepărtate ale părinţilor noştri care astăzi se transformă în ruină. Staţiuni care ar trebui să fie mândria ţării şi aur pentru turismul românesc se degradează de la zi la zi pe fondul nepăsării celor care le-au administrat în ultimii 30 de ani. Şi în timp ce nimeni nu îşi asumă eşecul, oamenii aşteaptă soluţii.

                Deşi România deţine o treime dintre izvoarele termale şi minerale din Europa şi orice altă ţară ar încerca să valorifice astfel de bogăţii naturale, sunt prea puţine cazurile în care cineva a reuşit să mute munţii din loc. Însă aceste exemple în care omul a sfinţit locul sunt dovada că se poate face ceva. Totul este să existe cu adevărat „interes naţional”. De la Băile Felix la Borsec sau de la Băile Tuşnad la Herculane, tara noastră are potenţialul de a produce anual zeci de milioane de euro, doar că putinele investitii realizate sunt insuficiente.

                Reporterii Observator au plecat şi ei în căutarea răspunsului la întrebarea care macină cele peste 50 de staţiuni ale României: „Există vindecare pentru nepăsare?”. Dacă mai poate fi resuscitat turismul românesc, telespectatorii vor pute afla din 16 ianuarie, în fiecare luni, la Observator 19:00. Primul reportaj este dedicat „Micii Elveţii” a României, marele dezinteres al statului.

  Arina Voicu - Redactor

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Arina Voicu - Redactor
  Arina Voicu - Redactorhttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente