Connect with us

Seriale

SERIAL, ANTENA 1: Maria Ilioiu, ispita de la ”Insula Iubirii”, vrea să se angajeze în ”Băieți de oraș”

Avatar

Published

on

Surprizele se țin lanț în cel de-al optulea episod al îndrăgitului serial ”Băieți de oraș”, difuzat miercuri, de la 21.15, la Antena 1. Maria Ilioiu, cunoscută de telespectatori drept una dintre seducătoarele ispite de la ”Insula Iubirii”, va apărea într-un scheci alături de alte tinere dornice să obțină un job într-un club.

 

Roby Roberto și prietenii săi, Malone și Dorian, împreună cu iubitele lor vor face orice le stă în putință pentru a reuși în afaceri, așa că vor transforma restaurantul pe care l-au închiriat într-un club exclusivist, dorindu-și să fie de departe cel mai fițos local din țară. Așadar, Gina organizează un casting pentru a alege cele mai sexy fete, iar Maria Ilioiu, ispita de la ”Insula Iiubirii” este una dintre ele.

 

Dacă Maria va trece cu brio de interviul organizat de Gina, Daniela și Renatta și dacă Roby Roberto și Dorian vor reuși să-l salveze pe Malone de cămătarii de la care au luat bani pentru a-și deschide afacerea, telespectatorii vor vedea miercuri seara, de la 21.15, la Antena 1.

 

Foto Credit: ANTENA 1

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending