Connect with us

Seriale

Las Fierbinți, Atletico Textila și Ai noștri aduc comedia în casele românilor, miercuri şi joi, la PRO TV

Redactia Radar de Media

Published

on

Miercuri și joi, numai la Pro TV, telespectatorii sunt invitați la o nouă rundă de distracție, umor și comedie, cu episoade proaspăt scoase din sertarul de comedie, din Las Fierbinți, Atletico Textila și Ai noștri

 

Miercuri, fierbințenii fac galerie pentru cei mai simpatici și netalentați fotbaliști

 

În această seară la Pro TV, de la 20:30, fierbințenii sunt cuprinși de febra artefactelor! După ce peste Brânzoi a dat norocul și găsește două pistoale antice, pe care are toate șansele să primească o sumă considerabilă de bani, ceilalți fierbințeni încep o adevărată competiție pentru a găsi artefacte.

Giani este, ca de obicei, primul pe listă și are deja o mulțime de alte obiecte care sunt „demne” de muzeu, iar piesa de rezistență este chiar…sabia lui Decebal.

 

De la 21:30, în Atletico Textila, Traian este convins că a asistat la o minune atunci când poza lui Maradona de pe perete lăcrimează, așa că este sigur că va avea loc un eveniment important pentru echipă. Între timp, Leonard devine faimos pe internet, Livia este foarte supărată pe Adrian, iar Raluca află că Gică are o amantă și, deși spune că nu mai vrea tensiuni în familie, se lasă convinsă de Pușa să îl pedepsească pe Gichi.

 

Joi ajung Ai noștri!

 

Joi seara, de la 20:30, Las Fierbinți continuă aventura, cu Celentano și Firicel care fac planuri de a deveni inventatori, soția lui Brânzoi, care încearcă să investigheze infidelitatea soțului ei, dar și lupta fierbințenilor să demonstreze că fiecare dintre ei are cel puțin un artefact numai bun de trimis la muzeu.

 

De la 21:30, se curăță mesele și se aerisește casa, pentru că sosesc Ai noștri! Noul serial oferit de Pro TV aduce în casele tuturor românilor simpaticele și amuzantele aventuri prin care trec două familii complet diferite, care trebuie să devină un singur Neam unit în comedie! Un furt de bancomat, surprize cu mascați la aniversări și o cină în familie nu tocmai confortabilă se lasă cu o logodnă mult așteptată!

 

Personajele deja cunoscute din Las Fierbinți și Atletico Textila își continuă aventurile cu umorul specific, iar telespectatorii îi vor urmări în premieră pe Ai noștri, cele mai simpatice două familii din comedia românească.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară – RADAR DE MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017: A început Etapa Preliminară de votare pentru desemnarea celor 10 finalişti care vor merge în următoarea etapă de votare – finală! La cele 15 categorii participante, cititorii au propus nominalizări, iar tot cititorii vor alege şi câştigătorii. Etapa preliminară de votare este deschisă în perioada 8 februarie – 19 mai …

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending