Connect with us

AUDIENȚE TV

Serialele coreene au audus audiente record la TVR 1 (vezi cifre)

Published

on

O dată cu difuzarea serialului Legendele palatului: Prinţul Jumong, TVR 1 este la cea de-a şasea producţie sud-coreeană pe care o oferă telespectatorilor săi.

Seria a început cu Giuvaerul palatului (din 23.07.2009), urmat de Furtună la palat (din 13.10.2009) şi de Secretele de la palat (din 5.02.2010); pe durata verii, TVR 1 a transmis, în reluare, serialul Giuvaerul palatului, iar din 2.08.2010 Cronicile frumoasei luptătoare; din 20.08.2010 a început Legendele palatului: doctorul Hur Jun, al cărui ultim episod a putut fi urmărit pe 19 noiembrie.

Cele mai urmărite seriale sud-coreene de până acum la TVR 1 au fost: Secretele de la palat (care a înregistrat un rating* mediu urban de 3,9% şi o cotă medie de piaţă** de 10,9%), urmat de Furtună la palat (3,4% rating mediu, respectiv 9,6% cotă medie de piaţă, la nivel urban) şi de Legendele palatului: doctorul Hur Jun (2,7% rating mediu şi 8,7% cotă medie de piaţă, la nivel urban).

Legendele palatului: Prinţul Jumong, un nou serial coreean, debutează in premiera pe 22 noiembrie la TVR 1

Comentarii

comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. ion

    19 februarie 2011 at 21:17

    E cel mai tare serial dupe giuvaierul. De ce mai puneti reclama cu moise guran in timpul serialului. Moise Guran spune numai porcari neinteresante pe cand In Jumong poti vedea ceva mult mult mai interesant deat ora de busines care e o mare minciuna proasta. nimeni nu ar lasa jumong pentru Guran. ce prostie mare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau