Connect with us

Seriale

SERIALELE PRO: Fierbințenii dezbat intens rolul femeii în societate, Bobiță e în pericol de moarte, iar echipa Atletico Textila are un nou finanțator

Avatar

Published

on

 

În fiecare miercuri și joi, la Pro TV râzi românește! În această seară, de la 20:30, ne facem încălzirea cu Las Fierbinți, într-un episod în care aflăm “Ce este viața?”. Meciul serii începe la 21:30, atunci când Atletico Textila se pricopsește cu un nou finanțator!

 

În episodul Las Fierbinți din această seară, de la 20:30, pânda lui Robi dă, în sfârșit roade, când descoperă că o mașină de ambulanță vine în fiecare seară în curtea lui Bobiță. Atunci când, după multe nopți nedormite, reușește să vorbească cu echipajul de ambulanță și încearcă să afle ce se întâmplă cu Bobiță, răspunsul este unul tragic:  “Mai bine nu întrebați! Nu apucă Revelionul.”. De aici, se poate observa cu ușurință că pierderea lui Bobiță nu ar fi primită foarte bine de către fierbințeni, vestea merge din gură în gură, iar situația se complică din ce în ce mai tare.

 

În același timp, Firicel și Ardiles au o discuție destul de aprinsă despre rolul femeii în societate. Totul pornește de la faptul că Ardiles calcă haine și spune că îl relaxează, Firicel fiind foarte vehement în ideea că femeia trebuie să stea la cratiță și la curățenie, pentru că bărbații merg la război. Argumentele pe care i le aduce Ardiles, care are o gândire proaspătă, nu sunt luate în seamă de Firicel, el fiind complet convins că are dreptate.

 

De la 21:30, Atletico Textila are un nou finanțator și administrator, adică “el dă cașcavalul” – interpretat de nimeni altul decât Florin Călinescu! Iar primul lucru pe care îl face este o inspecție atentă a echipei de fotbal, concluzia fiind una destul de tristă: Vlăduț este prea slăbuț, Costel are mușchii gâtului atrofiați, iar Leonard…chelește! Se pare că Raluca, patroana echipei, atunci când a semnat contractul pentru un împrumut, nu a citit toate punctele, așa că acum trebuie să se descurce cu noua situație neplăcută.

 

Miercuri și joi, în fiecare săptămână, românii aleg comedia românească de la Pro TV! În această seară, Las Fierbinți și Atletico Textila aduc noi episoade în care aventura și comicul se completează perfect.

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending