Serialul „Las Fierbinti” continua succesul: peste doua milioane si jumatate de romani au urmarit pe 8 Martie noul episod la ProTV

0
501

„Las Fierbinti” a devenit inca de la pisodul pilot serialul preferat al romanilor, fiind considerat serialul romanesc cu cel mai bun debut din ultimii 10 ani. O audienta impresionanta a avut si primul episod al serialului, difuzat de ProTv pe 8 martie, de la 20.30, cind aproape 2 milioane si jumatate de romani au stat cu ochii pe amuzantele personaje din „Las Fierbinti” in minutul de maxima audienta de la 21.15.

Serialul nu a avut concurent si a fost lider de audienta pe toate segmentele de public in intervalul in care a fost difuzat (20.34-21.31). Pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, ProTv a inregistrat o audienta medie de 11,4 puncte de rating si o cota de piata de 26,2%, in timp ce Antena 1 inregistra doar 4,4 puncte de rating si 10,2% cota de piata.

Si pe intreg publicul din mediul urban, serialul a fost lider detasat de audienta cu 9,5 puncte de rating si 18,5% cota de piata, devansind la mare distanta Antena 1care inregistra doar 4,6 puncte de rating si 9,0% cota de piata.

Virful de audienta a fost inregistrat la ora 20.49 cind pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, serialul „Las Fierbinti” inregistra 13,7 puncte de rating si 32,2% cota de piata.

Joi seara, pe 8 martie, localitatea „Las Fierbinti” a fost zguduita de alegerile de la primarie, dar si de aparitia fantomei ţaţei Lica, batrina care nu a apucat sa voteze inainte de a da ortul-popii si care-i bintuie pe Giani (Costi Dita) si Bobita (Mihai Bobonete).

Comentarii