Serialul Adela de pe Antena 1 a fost lider de audienţă - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Serialul Adela de pe Antena 1 a fost lider de audienţă

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Telespectatorii au urmărit aseară în număr foarte mare serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, la Antena 1, acesta impunându-se ca lider de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public. 

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 21:32-22:57, serialul Adela a condus clasamentul audienţelor, la nivelul tuturor categoriilor de public. Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, serialul Adela s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 6.4 puncte de rating și 20.8% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat PRO TV cu Masked Singer România, cu o medie de 4.7 puncte de rating şi 15.3 cotă de piaţă.

Advertisement

Ierarhia s-a pãstrat şi la nivel urban când Antena 1 a înregistrat un rating mediu de 6.1 puncte şi 14.8% cota de piaţã, în vreme ce PRO TV înregistra atunci 5.5 puncte de rating şi 13.4 cota de piaţã. Şi la nivelul întregii ţări, serialul Adela a fost prima opţiune a telespectatorilor, în intervalul menţionat. Aproape 1.5 milioane de telespectatori la nivel naţional, în minutul de aur 22:54, urmăreau serialul Adela de la Antena 1. 

Aseară, telespectatorii au urmărit momentele pline de suspans din cele mai noi episoade Adela. Vestea despre Mona (interpretată de Andreea Ibacka) a cutremurat casa Andronic, în vreme ce Ana Maria (Ioana Blaj) şi-a asumat toată răspunderea: “Dacă nu m-aş fi întors eu, Mona mai trăia şi acum!”. Lucian (Daniel Nuţă) a încercat din nou să îl tulbure pe Paul, chiar şi în asemenea clipe: “Înainte să moară, Mona a venit la mine şi m-a implorat să fugim împreună cu copilul nostru, pentru că pe tine te interesa doar Ana Maria!”.

În tot acest timp, Mihai (Alecsandru Dunaev) începe propria anchetă referitoare la modul în care a fost făcut testul ADN de către Andreea, pentru ca la final, lucrurile să ia o cu totul altă întorsătură: “A ieşit raportul preliminar în cazul Monei. Sunteţi principalul suspect, vă rog să mă urmaţi!”, i-a spus procurorul Lascu (Răzvan Fodor) lui Paul (Mihai Călin). Ce se va întâmpla cu personajele atât de îndrăgite şi cum va influenţa aflarea adevărului casa Andronic, dar şi familia Achim, telespectatorii vor putea afla în curând, urmărind Adela, în fiecare joi de la 20:30, la Antena 1. 

Advertisement

Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Gelu Niţu, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Ioana Blaj, Ioana Abur, Daniel Nuţă, Dominique Lăcătuş, Toto Dumitrescu, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Doru Ana, Romeo Visca, Alina Florescu, Vlad Gherman, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev pot fi urmăriţi în fiecare joi, de la ora 20.30, la Antena 1, în cel de-al doilea sezon al serialului Adela. 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L. 
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe targeturile 18-49 Urban, All urban şi Naţional
Perioada 21 octombrie 2021

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending