Connect with us

Premieră TV

Serialul Asistenți medicali revine cu sezonul 2 în premieră la DIVA

Published

on

Foto Credit: DIVA

            Unul dintre cele mai noi seriale medicale revine la DIVA în septembrie cu un sezon premieră în România. Sezonul doi al serialului Asistenți medicali urmează să fie difuzat din 5 septembrie, duminica, de la ora 20:00.

 

În noile episoade, cei cinci asistenți medicali începători revin la datorie în prima linie împotriva pandemiei: Grace Knight (Tiera Skovbye), Ashley Collins (Natasha Calis), Keon Colby (Jordan Johnson-Hinds), Nazneen Khan (Sandy Sidhu) și Wolf Burke (Donald MacLean Jr.) sunt gata de acțiune. Spitalul St. Mary devine scena unor situații tensionate, schimbări de personal și povești ce merită știute.

 

Noul asistent șef Kate Faulkner (Rachael Ancheril) dirijează activitatea asistenților medicali cu o mână de fier îmbrăcată în catifea, ceea ce o transformă într-un mentor pentru personalul medical vulnerabil. La început de drum este și chipeșul asistent Matteo Rey (Jordan Connor), care nu pornește cu dreptul în noua sa carieră. Cu noi cazuri medicale riscante, mize mari și încurcături romantice, cei cinci asistenți medicali începători se vor strădui eroic să-și ajute pacienții în timp ce vor încerca din greu și vor învăța să se ajute și pe ei.

 

Primul episod al noului sezon este plin de acțiune. Grace tratează un pacient chipeș, care o surprinde, Wolf și Red continuă să încalce protocolul privind substanțele, Ashley trebuie să trateze un pacient comparat cu personajul Hannibal, Naz tratează un șef și Keon se ocupă de doi pacienți cu infarct aflați în competiție. Nu există momente plictisitoare pentru acești începători, acțiunea este mereu prezentă și pare că problemele nu se vor termina.

 

Donald MacLean Jr. (Wolf) a declarat într-un interviu de pe platourile de filmare: „Povestea evoluează mult în noul sezon. Atenție ANATOMIA LUI GREY, serialul ASISTENȚI MEDICALI vine puternic din urmă!”.

 

Advertisement

Sezonul doi al serialului Asistenți medicali este difuzat din 5 septembrie, duminica, de la ora 20:00, doar la DIVA!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending