Connect with us

AUDIENȚE TV

Serialul Brigada Nimic a fost lider de audiență

Published

on

Reclame

Aseară, pentru prima dată, Brigada Nimic a avansat de la cele mai neînsemnate cazuri ale Secției de Poliție 33 la o anchetă în toată regula despre furtul unor bijuterii prețioase.

Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma au dus investigația la bun sfârșit, iar serialul de comedie a fost lider incontestabil de audiență.

Pe lângă furtul bijuteriilor prețioase, miercuri seară, un justițiar anonim le-a dat bătăi de cap celor patru polițiști din Brigada Nimic. Zorro din Crângași acționa ca o autoritate de aplicare a legii, arestând criminali mai rapid și mai bine decât poliția, postând toate acțiunile pe Internet. Aventurile celor patru polițiști de a-l descoperi pe Zorro, dar și de a soluționa furtul în care era implicat Bulgaru’, au plasat serialul pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor.

Miercuri seară, serialul Brigada Nimic a fost lider de audiență! În intervalul orar 20:29 – 21:27, PRO TV a înregistrat 4,7 puncte de audiență și 19,9% share, în rândul publicului național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3,9 puncte de rating și 16,7% cotă de piață.

În ultimul episod Brigada Nimic din acest sezon, lucrurile vor lua o turnură neașteptată. Săgeată va continua să primească informații importante de la un informator misterios, care se va dovedi a fi chiar Dina, soția lui Bulgaru’. Cum vor reuși cei din Brigadă să compromită o acțiune importantă de supraveghere a Interpolului, dar și de ce ajunge Edison, cel mai slab pregătit polițist din secție, să fie promovat în locul lui Vișan, vedem luni, de la ora 20:30.

Ultimul episod este disponibil chiar acum, în avans, pe VOYO.

Brigada Nimic – Comedia păzește România!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending