Connect with us

Seriale

Serialul de comedie Mangalița revine, din 22 februarie, la Antena 1. Ce se întâmplă cu personajele principale

Avatar

Published

on

Serialul de comedie Mangalița revine cu cel de-al doilea sezon, sâmbătă, 22 februarie, de la ora 22:30, la Antena 1. 

Aventurile primarului localității, Stelian Manole (interpretat de Teodor Corban), și ale anturajului său continuă, în fiecare sâmbătă, după iUmor, la Antena 1. Domnu’ Stelu & Co trec prin tot felul de situații și au parte de noi provocări, în micul oraș de provincie Mangalița. Intrigile politice, administrative, mafiote și amoroase ale anturajului colorat și comic al domnului primar vor fi la ordinea zilei și în cel de-al doilea sezon al serialului.

Înainte să revină pe micile ecrane, actorii din Mangalița povestesc ce se întâmplă cu personajele lor, în noul sezon. Teodor Corban, interpretul primarului Stelian Manole, personajul în jurul căruia se desfășoară întreaga acțiune, va fi, în cel de-al doilea sezon Mangalița “un pic transformat”. “În sezonul doi, imbatabilul, neînduplecatul și neclintitul Stelu își va găsi nașul. Va apărea cineva care îi va găsi călcâiul lui Ahile. Va rămâne același Stelu, dar înnobilat și umanizat de sentimente”, spune acesta. “De asemenea, în acest sezon am făcut ceva mai multă mișcare: am tras cu arcul, am făcut atletism, am jucat fotbal, am dansat tango cu figuri. Fiecare episod m-a supus la noi experiențe și sper să fie la fel de plăcute și publicului, așa cum au fost și pentru mine atunci când am filmat”, adaugă Teodor Corban.

Personajul Marcel, soțul directoarei economice Doina Rogojinaru, rămâne “dominat aproape în totalitate de o forță superioară – papucul/papucii soției”, spune Angel Popescu, interpretul acestui rol. “Īn rest, modificările pe care le suferă sunt în funcție de întâmplările prin care trece, una dintre ele extrem de spectaculoasă. Cei care ne urmăresc vor vedea la momentul potrivit”, mai spune acesta. Soția sa, Doina, interpretată de Alina Berzunțeanu, e mai șic, în sezonul doi. “Are o coafură nouă dar e, totuși, aceeași Doina. Are grijă de primar și îl ceartă pe Marcel când nu face ce spune ea. E amuzantă și energică”, spune Alina Berzunțeanu. Inspectorul general Corneliu, interpretat de Constantin Pușcașu, este la fel de dur cu subalternii și lingușitor cu șefii ca în primul sezon. “Caracterul său nu s-a schimbat, doar că și-a găsit “sufletul pereche””, a precizat acesta. Cine este sufletul-pereche al lui Corneliu, telespectatorii Antenei 1 vor afla din 22 februarie.

Nicu Banea nu divulgă multe despre personajul său, Gabi, nepotul primarului. Spune doar că acesta “este ceva mai responsabil, sau cel puțin încearcă”. Și că “întâlnește o persoană specială”. Se asemenea, polițistul Sică, jucat de Alex Bogdan este, în sezonul doi, “mai sensibil și puțin mai vulnerabil. Aproape romantic!”. „În noul sezon, Sică se îndrăgostește”, precizează Alex Bogdan.

La rândul ei, Andreea Bibiri, care o întruchipează pe doctorița Emilia Vulpe, spune că în noua serie de episoade se schimbă cumva situația personajului ei. “Emilia are o relație, dar nu pot spune cu cine. Se transformă din îndrăgostita respinsă, în partenera manipulatoare, însă determinarea și naivitatea rămân în continuare atributele ei. Și în cel de-al doilea sezon, Emilia este delicioasă. Eu pur si simplu o iubesc. Da, stiu, sunt narcisistă, dar asta este o trăsătură comună a mea cu Emilia”, spune Andreea Bibiri, zâmbind.

Flori, secretara primarului, jucată de Ilona Brezoianu, “își schimbă jobul”. „Acum, Flori se ocupă cu altceva, are un business, deci iată că a atins statutul de “patroană“, spune Ilona. Și în sezonul doi, consilierul Bozovici, interpretat de Ștefan Pavel, are aceeași sete de dreptate și de reparat lucruri. “Începutul sezonului îl surprinde chiar într-o poziție cu putere de decizie. Dacă măsurile luate de el au fost juste sau nu, va decide publicul”, precizează Ștefan Pavel.

Bebe de la Mangalița, celebrul manelist și patron al firmei de asfaltare SC Gaura Neagră SRL, jucat de Sergiu Costache, își menține și în acest sezon poziția influentă în domeniul afacerilor. “Însă vom avea supriza să-l găsim mai implicat în viața comunității prin prisma noii funcții pe care o va deține în primărie”, spune Sergiu Costache despre personajul său.

Telespectatorii Antenei 1 se vor reîntâlni cu personajele lor preferate din Mangalița, sâmbătă, 22 februarie, de la ora 22:30, în primul episod din cel de-al doilea sezon al serialului de comedie.

Comentarii

Premieră TV

În primul episod din noul sezon Viața Bate Vlogul, aflăm povești neștiute din viețile vloggerilor!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Primul episod din noul sezon Viața Bate Vlogul este deja pe protvplus.ro și aduce povești nespuse până acum! Deși au canale de YouTube, sunt activi zilnic pe Facebook, TikTok și Instagram, cei 13 invitați din serial vor spune povești reale, impresionante, dure, inspiraționale, povești de viață care au scopul de a deschide ochii, de a crea o comunitate puternică și de a le arăta celor care trec prin experiențe asemănătoare că nu sunt singuri.

 

Serialul își propune să inspire, să le arate tuturor celor care urmăresc că fiecare situație care poate părea imposibilă are o rezolvare și e important să fii deschis, pentru că din povestea ta se pot inspira și-și pot găsi alții motivația. Și în acest sezon, poveștile vor fi dure și poate neobișnuite pentru societatea românească: despre schimbări de sex, cum se simte o femeie captivă într-un corp de bărbat și, mai ales, care au fost reacțiile celor din jur la vestea operației de schimbare de sex, despre tendințe suicidale, despre presiunea de a susține familia, despre pasul dintre a fi milionar și a ajunge, peste noapte, la sapă de lemn.

 

În primul episod, îi vom cunoaște pe cei 13 vloggeri + Tessy (cățelul cu peste 7.000 de urmăritori pe Instagram) și vom afla, pe scurt, poveștile lor. Pe parcurs, vom putea urmări poveștile tuturor în episoade dedicate, în care-și vor pune sufletul pe tavă: Emil Rengle, Alvarez, Cristian Dascălu, Cristina Almășan, Alex Daragiu, Daria Jane, Diana C, Cristi și Vlad Munteanu, Gabriela Sweet Paprika, Maximilian Ioan, Emanuel Cirstea și Pain.

 

Vloggerii și-au dat întâlnire în Viața Bate Vlogul pentru a da speranță zecilor de mii de tineri care se confruntă cu probleme asemănătoare. Pentru a deschide ochii și sufletele sau, după caz, pentru a da o mână de ajutor părinților care nu știu sau nu înțeleg prin ce trec copiii lor.

 

Serialul Viața Bate Vlogul este realizat și produs de Protvplus.ro, în colaborare cu Global Records.

Primul episod poate fi urmărit aici.

Comentarii

Continue Reading

Seriale

Actorii din VLAD se întâlnesc online cu fanii serialului, în fiecare săptămână

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Fanii serialului VLAD au aflat cu bucurie că se vor întâlni în continuare cu actorii lor favoriți, în fiecare luni, de la 20:30. Întâlnirea se va desfășura online, începând cu seara aceasta, pe contul oficial de Instagram VLAD, iar aceștia vor putea sta de vorbă cu vedetele serialului.

Cei care dau startul acestor întâlniri online, în seara aceasta, sunt Anghel Damian, Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Victoria Răileanu și George Piștereanu. Actorii vor intra live pe contul de Instagram, pe rând, începând cu ora 20:30.

Anghel Damian, interpretul lui Adrian Anuței din serial și totodată scenaristul VLAD, ne spune că prin aceste întâlniri echipa serialului dorește să aducă publicului fidel o parte din bucuria pe care o aveau în fiecare luni, la difuzarea serialului.

 

„În aceste vremuri nemaiîntâlnite, când viețile noastre sunt reașezate după noi reguli, cel mai liniștitor lucru este să te întorci la obiceiurile frumoase de dinainte de criză. Din păcate, situația generată de virus ne-a obligat să oprim filmările și, neavând încă episoadele care să asigure continuarea, difuzarea s-a amânat și ea pentru vremuri mai bune. Dar asta nu înseamnă că obiceiul de a fi alături de voi în fiecare luni se oprește aici. #Vladay continuă, de data aceasta în online, pe contul de Instagram oficial al serialului, unde în fiecare zi de luni, noi, cei din spatele ecranului, vom fi în dialog cu voi. Vom răspunde întrebărilor voastre, vom avea concursuri și alte surprize, pe scurt, vom încerca să aducem o parte din bucuria pe care o aveați la difuzarea episoadelor, sub o altă formă. Totodată, și pentru noi serile de luni vor fi mai frumoase, pentru că le vom petrece alături de voi.” Anghel Damian

Surprizele nu se opresc aici, pentru că echipa VLAD a pregătit o mulțime de materiale video care vor putea fi urmărite, în exclusivitate, pe conturile de Facebook și Instagram ale serialului.

 

Fanii îndrăgitului serial sunt gata de întâlnirile săptămânale, în fiecare luni, de la 20:30, pe contul de Instagram oficial al serialului, vlad_serial!

Comentarii

Continue Reading

Seriale

Actorii din VLAD povestesc ce activități fac alături de copiii lor în perioada aceasta

Avatar

Published

on

Adrian Nartea, Olimpia Melinte și Victoria Răileanu ne dezvăluie care sunt activitățile pe care le fac în perioada aceasta în care petrec timpul în casă alături de copiii lor.

Olimpia Melinte spune că vede partea bună a lucrurilor și ia această perioadă ca pe o vacanță, pentru că vine după niște ani în care a muncit foarte mult. „Da, îmi fac griji pentru ceea ce se întâmplă în toată lumea, am emoții în legătură cu țara noastră și cu numărul de persoane infectate, sunt cu gândul la medicii care stau zilele astea în spitale, parte dintre ei sunt și din familia mea. Așa că n-am cum să nu trec prin momente grele, dar la noi acasă, în bula noastră, e liniște și pace, iar Sasha e tare fericit că putem sta împreună. Avem multe teme de făcut de la grădiniță, zilnic facem orele de engleză și germană, la indicațiile educatoarelor lui, dar pe lângă asta încercăm să descoperim lucruri noi. De exemplu, zilele trecute am făcut exerciții de pilates împreună, ceea ce a fost un spectacol în sine! Jucăm ascunsa în fiecare seară prin casă, acesta a devenit deja ritualul nostru de seară. De asemenea, am descoperit pe site-ul celor de la NASA un program făcut pentru copiii care stau acasă în această perioadă și învățăm cu bucurie lucruri noi despre spațiu, jucându-ne în același timp. Gătim împreună, jucăm fotbal pe terasă, am plantat flori și ne pregătim să vedem seria completă Stars Wars, pentru că Sasha își dorește de foarte mult timp să facă asta și în sfârșit…avem timp!”

 

Victoria Răileanu povestește că la ei în casă nu se stă locului aproape deloc, iar din momentul în care se trezește aude “Mami, trezește-te! Hai să ne jucăm”. „Mi se pare fascinant cum Carol vine cu idei și în lipsa de activități afară, își face jocul din ceea ce are. Are foarte multe jucării dar, în perioada asta, parcă nu le bagă în seamă chiar atât de mult. Ba chiar mi-a spus că vrea să facem curat iarăși în ele și să le mai dăm și altor copii. Eu îi citesc în fiecare seară, înainte de culcare. Acum este atras de știință și tocmai ce am terminat o carte foarte interesantă pe subiectul acesta. Mi-am propus să îl învăț să scrie până se va întoarce la grădiniță. El își alege trei cuvinte pe zi și dimineața, la prânz și seara scriem câte unul din ele. Deja văd progrese, văd cum prinde încredere în el. Cred că este foarte important să păstrăm o atmosferă cât mai sigură în casă, dar, în același timp, cred că trebuie să fim sinceri și să le spunem ce se întâmplă și cum ne simțim noi, fără să dramatizăm prea mult. Eu sper ca băiatul meu să își amintească cu plăcere de perioada asta. Îi văd fericirea pe chip pentru faptul că stăm împreună atât de mult timp și că ne conectăm atât de bine.”

 

Adrian Nartea ne spune că educatoarea Marei le-a trimis teme pentru această perioadă, iar lui nu îi este ușor să își ajute fiica, grădinița pe care o frecventează fiind cu predare în limba germană. „E responsabilitatea noastră, ca părinți, să facem temele cu Mara, deși nu este ușor, pentru că nu suntem vorbitori de limba germană. Ba chiar ne uităm împreună la desene dublate în limba germană, pentru ca Mara să exerseze. În plus, zilnic inventăm diverse jocuri. Spre exemplu, Mara are concert aproape zilnic, iar publicul suntem noi.”

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0