Connect with us

Seriale

Serialul de comedie „Triplusec” începe în această seară, la PRO TV!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Joi seară, de la 21:30, imediat după Las Fierbinți, șase foști colegi de clasă și diriginta lor se pregătesc să dea startul unui nou serial de comedie: Triplusec. Față în față cu visurile lor, dar și cu provocările vieții, gașca de millenials descoperă că, atunci când ești cu ochii după fericire, cel mai important e să vezi partea plină a paharului de… Triplusec!

Vlad (Paul Diaconescu), Alina (Aida Economu), Ștefan (Cosmin Natanticu), George (Andei Cojanu),  Anda (Diana Roman) și Nicu (Andrei V Ciopec) sunt foști colegi care se revăd la întâlnirea de 15 ani de la terminarea liceului. Nu au fost cei mai populari în liceu, nu au fost nici premianți, sunt chiar diferiți, însă ceva îi ține împreună. Diriginta (Oana Pellea) le aduce foștilor ei elevi o cutie în care fiecare a lăsat un bilețel, scris la finalul clasei a 12-a, cu visurile lor, iar cu mult umor și un pic de cruzime pune față-n față realitatea cu aspirațiile lor adolescentine și îi împarte în două categorii: împliniți sau ratați.

Cu toate nereușitele și neîmplinirile fiecăruia, cei șase își promit să rămână împreună și să trăiască la maximum fiecare moment. Ce întâmplare ciudată îi va duce pe cei șase prieteni la închisoare, dar și cum va reacționa diriginta acestora când va afla că foștii ei elevi au ajuns după gratii, vedem în această seară, în primul episod Triplusec.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending