Serialul de succes “Hercai” are premiera astăzi la Kanal D! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Premieră TV

Serialul de succes “Hercai” are premiera astăzi la Kanal D!

Published

on

Foto Credit: Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, are loc premiera serialului turcesc de succes ”Hercai”, o producție fascinantă care spune povestea incredibilă a frumoasei Reyyan, tânăra care „trebuie” să plătească pentru greșelile din trecut ale familiei sale.

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Noul serial “Hercai” îi are în centrul acțiunii pe Reyyan (interpretată de Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), doi tineri ale căror vieți pline de traumele trăite în copilărie, se îndrăgostesc pentru ca apoi, în mod uluitor, ei să lupte pentru iubirea lor, în ciuda tuturor obstacolelor vieții.

 

Poveștile de viață ale celor doi tineri, Reyyan și Miran, sunt absolut tulburătoare și fiecare dintre ei vede în „jumătatea” sa, singura șansă către o viață fericită. Reyyan vede în Miran bărbatul care o va salva din coșmarul pe care-l trăiește în conacul bunicului ei, Nasuh, iar Miran vede în frumoasa Reyyan singura, dar și cea mai dură modalitate de a răzbuna dispariția părinților săi, de care se face vinovată familia tinerei fete. O serie de evenimente dramatice decurg din încercarile celor doi de a fi împreună, în ciuda tuturor greutăților.

Advertisement

 

În această seară, în primul episod:

Reyyan, tânăra și frumoasa fată a familiei Șadoglu, a simțit, încă din copilărie, că este captivă în propria-i viață. Pentru Reyyan, care trăiește alături de mama ei și tatăl vitreg, în conacul bunicului Nasuh, viața este un coșmar care pare că nu se va termina niciodată. Singurele bucurii ale frumoasei Reyyan sunt surioara ei cea mică, Gul, pe care o iubește nespus de mult, și Albăstrel, singurul ei prieten… cabalin. Întâmplarea face ca, într-una din diminețile în care se furișează afară din conac, împreună cu Albăstrel, pentru plimbarea lor obișnuită, Reyyan are un accident. Cel care se face vinovat de teribila întâmplare este Miran Aslanbey, un tânăr chipeș şi ambițios care, deși acum face parte dintr-o familie înstărită, el ascunde o poveste de viață tulburătoare. Trecutul trist al tănărului este strâns legat de familia Șadoglu, iar Miran plănuiește o răzbunare cruntă asupra acestora, însă nimeni nu bănuiește care sunt adevăratele intenții ale acestuia. Mai mult, frumoasa Reyyan va fi cea asupra căreia se vor abate o serie de alte mari dificultăți, cărora va trebui să le facă față, și să le învingă, pentru a-și schimba destinul.

 

Nu pierdeți premiera serialului ”Hercai”, astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D, o nouă producție turcească de succes care redă, într-un mod fascinant, o poveste incredibilă de dragoste, care va emoționa prin trăirile intense ale personajelor, dar și prin lupta continuă a acestora pentru dragoste, familie, pentru dreptul la o viață frumoasă.

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending