Connect with us

Premieră TV

Serialul de succes multipremiat, care urmărește povestea intrigantă a lui Pablo Escobar, în premieră, la Antena 1

Serialul Narcos – iar producția are în palmares mai multe nominalizări, printre care cele la Premiile Emmy și la Premiul BAFTA pentru cel mai bun serial străin.

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
Reclame

Producția de succes Narcos ajunge la Antena 1 în această vară. Din 26 iunie, telespectatorii vor putea urmări în fiecare luni și marți, de la 23:00, și miercuri, de la 23:30, povestea intrigantă a violentului lord al drogurilor, Pablo Escobar, conducătorul celei mai puternice organizații criminale de trafic de stupefiante din Columbia.

Aclamat de critici, interpretul lui Escobar, actorul brazilian Wagner Moura a primit o nominalizare la Globul de Aur grație prestației sale în serialul Narcos – iar producția are în palmares mai multe nominalizări, printre care cele la Premiile Emmy și la Premiul BAFTA pentru cel mai bun serial străin.

Excelent documentată și purtând amprenta realistă și electrizantă a creatorilor Chris Brancato, Carlo Bernard și Doug Miro, Narcos urmărește parcursul ascendent al lui Pablo Escobar, chiar de la sfârșitul anilor ʼ70 și începutul decadei anilor ʼ80, când a intrat în lumea stupefiantelor, înființând infamul cartel Medellin. La apogeul influenței sale, când acumulase o avere uriașă, Escobar devenise cel mai puternic nume al cartelurilor drogurilor, în ciuda eforturilor autorităților americane și columbiene de a contracara ascensiunea lui fulminantă.

Astfel, alături de Wagner Moura, din distribuție fac parte Pedro Pascal și Boyd Holbrook, în rolurile agenților Javier Peña și Steve Murphy, care luptă împotriva cartelului columbian de la Medellin, una dintre cele mai mari organizaţii criminale de tip terorist din timpurile moderne. Întreaga poveste a temutului Escobar, în producția Narcos, va putea fi vizionată la Antena 1, lunea și marțea, de la 23:00, și miercurea, de la 23:30.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending