Connect with us

Seriale

Serialul de succes, UMBRE de la HBO, filmat la Ambasad’Or Events

Avatar

Published

on

Serialul “Umbre”, difuzat de HBO, a ajuns la cel de-al doilea sezon. Acesta a fost filmat in aceasta vara in mai multe locatii din tara, una din ele fiind centrul de evenimente Ambasad’Or Events din Otopeni.

 

Regizorii Bogdan Mirica si Igor Cobileanski au fost impresionati de salonul Broadway, dar si de Pavilionul Dubai din centrul de evenimente Ambasad’Or, filmand astfel mai multe episoade din cel de-al doilea sezon aici.

 

“Ma bucur ca echipa serialului “Umbre”, pe care il urmaresc cu mare drag cand am timp liber, a ales sa filmeze la Ambasad’Or. Acest lucru reprezinta o recunoastere a muncii noastre, a familiei Ambasad’Or, noi incercand sa aducem complexul la cele mai inalte standarde”, a declarat omul de afaceri Nicusor Stan, proprietarul complexului.

Centrul de evenimente Ambasad’Or a mai gazduit in trecut si vedete internationale care si-au filmat videoclipurile la luxosul complex din Otopeni, printre acestea numarandu-se solistul italian Francesco Napoli, dar si jamaicanca Nyanda (ex-Brick and Lace).

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending