Connect with us

Seriale

Cel mai de succes serial din istorie care a intrat în Cartea Recordurilor revine cu un nou sezon! Are dată de lansare şi va avea premiera pe o cunoscută platformă de streaming. Va putea fi urmărit şi în România!

Published

on

Foto deadline.com
Reclame

Betty cea urâtă” este considerată de Cartea Recordurilor, cea mai de succes telenovelă din istorie. Producția columbiană din 1999 a fost difuzată în aproximativ 180 de state, dublată în 15 limbi și a fost adaptată în 28 de țări. Versiunea în limba engleză, „Ugly Betty” (2006-2010), a avut-o ca protagonistă pe cunoscuta América Ferrera.

Continuarea serialului de mare succes „Yo soy Betty, la fea”(1999 – 2001), se pregătește de lansare şi va avea premiera pe 19 iulie la Amazon Prime Video, anunță deadline.com . Vestea bună pentru fani este că serialul „Betty la fea: La Historia Continúa”, va putea fi urmărit şi în România.

Începând cu această dată, fanii din peste 240 de țări vor putea vedea continuarea poveștii lui Betty, acțiunea având loc 20 de ani mai târziu. Protagonista este de data aceasta o femeie încrezătoare în sine, care se simte împlinită atât personal, cât și profesional. Betty are succes în carieră, este o soție model și mama unei adolescente. Din păcate însă nu toate lucrurile sunt perfecte în viața ei.
„În timp ce puternica Betty rămâne căsătorită cu liderul companiei, Armando Mendoza, ea lucrează la relația cu fiica ei adolescentă, Mila (n.r. – Jucată de Juanita Molina), și totodată încearcă să facă față crizei companiei familiei sale, întrebându-se dacă în urmă cu 20 de ani a ales calea cea mai bună spre fericire”, au declarat într-un comunicat, cei de la Amazon Prime Video.

Protagoniștii acestei continuări sunt aceeași actori columbieni din serialul original, Ana María Orozco și Jorge Enrique Abello, iar alături de ei vor putea fi văzuți Rodrigo Candamil, Juanita Molina, Julio Cesar Herrera, Luces Velásquez, Marcela Posada, Mario Duarte, Zharick León, Sebastián Osorio, Ricardo Vélez, Julián Arango, Natalia Ramírez, Lorna Cepeda și Estefanía Gómez.

Ce au spus protagoniştii despre revenire

Mă simt foarte bucuroasă. Această întoarcere m-a entuziasmat foarte mult. M-a luat prin surprindere. Simt că este o oportunitate frumoasă pentru mine în acest moment al vieții să mă reîntâlnesc cu acest personaj drăguț. Betty este și ea mamă acum, are o fiică mare, a avut deja experiențe diferite în viața ei. După 20 de ani, Betty nu mai este aceeași, evident, însă continuă să pună întrebări, continuă să se simtă vulnerabilă, dar e mai puternică și mai hotărâtă”, a povestit Ana celor de la peopleenespanol.com. Actrița le promite fanilor că nu vor fi dezamăgiți dacă vor urmări noul serial: „Simt că îi aducem un omagiu, că o onorăm pe Betty originală fără să ne prefacem că suntem la fel. Facem exercițiul de a ne imagina ce s-a întâmplat în acești 20 de ani și cum suntem acum, cu același umor. Ne-am distrat foarte mult făcând-o și sunt sigură că telespectatorii vor simți asta.”

La rândul său, Jorge a povestit celor de la peopleenespanol.com, că personajul său, Armando, este puternic și plin de emoții: „Se întâmplă multe în două decenii, mai ales când treci de la treizeci la cincizeci. Este momentul în care descoperi viața, descoperi cât de dificilă este ea, este momentul în care cazi, este momentul în care te ridici. Este momentul în care dobândești cunoștințe prin durere, este momentul în care părinții tăi mor, este momentul în care apar dispute cu moștenirile, este momentul în care viața se transformă, copiii cresc. Există dragoste, dezamăgiri și este cel mai critic moment din viață în ceea ce privește cunoașterea.”
De asemenea el a declarat că ideea a acestei continuări i-a adus multă fericire, atât lui cât și colegilor săi: „Cu toții am participat la acest proiect cu toată inima, cu toată dragostea, având un obiectiv cu totul special: să facem oamenii să râdă din nou
.”

Cum stau cu dragostea Ana María Orozco și Jorge Enrique Abello

Ana María Orozco (acum în vârstă de 50 de ani), a fost căsătorită de două ori și are două fiice, pe Mia și Lucrecia, cu fostul ei soț, muzicianul Martín Quaglia. Ana își crește fiicele în Argentina, țară în care a emigrat în urmă cu mai mulți ani. Lucrecia are 19 ani și este model și cântăreață, iar Mia are 14 ani. După divorțul de Martin, în 2012, Ana a mai avut o singură poveste de iubire mediatizată cu actorul Maxi Ghione, însă nici relația cu acesta nu a rezistat. În prezent, fanii o pot urmări pe Ana María Orozco pe Netflix într-un serial plin de suspans, din 2020, „Perdida” („Stolen Away’), alături de Carolina Lapausa și Daniel Grao.

După divorțul de prima soție, Marcela Salazar Jaramillo, cea care i-a dăruit o fiică, pe Candelaria (21 de ani), Jorge Enrique Abello (55 de ani) și-a găsit din nou fericirea alături de María Isabel Gutiérrez, model și arhitectă, cu care s-a căsătorit în 2016. În 2018, a venit pe lume primul loc copil, Antonio Cayetano, iar în 2020 s-a născut fiica lor, María Matilde. Jorge apare în prezent pe micile noastre ecrane la Acasă Gold în telenovela „Ana și noi speranțe” (“Ana de nadie”), o producție care a avut succes în Columbia, țara în care a fost difuzată între 2022-2023.

Absolventă a facultății de Jurnalism, comunicare şi relații publice din cadrul Universității Spiru Haret, obținând licența în ştiinţele comunicării . Fostă concurentă în emisiuni tv reality-show, care au difuzate pe Kanal d si Antena stars.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending