Serialul fenomen Craig și Dumbrava anunță premiera sezonului 4 la Cartoon Network - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Animaţie

Serialul fenomen Craig și Dumbrava anunță premiera sezonului 4 la Cartoon Network

Cartoon Network vă invită să urmăriți noile aventuri magice ale lui Craig Williams și ale prietenilor săi în premiera noilor episoade din sezonul 4 ale îndrăgitei serii.

Premiera va avea loc luni, 12 decembrie, ora 16:55, la Cartoon Network.

Published

on

Foto Credit: Cartoon Network România

Animația a fost creată de Ben Levitt și Matt Burnett, care au dat viață serialului „Steven Univers” în anul 2013. De la premiera sa din 2018, „Craig și Dumbrava” a devenit un fenomen de aceeași anvergură ca animația menționată anterior.

Advertisement

Protagonistul poveștii revoluționare din punct de vedere social este Craig Williams, un băiețel de culoare. Prin acest desen animat, Cartoon Network continuă să difuzeze conținut incluziv, cu scopul de a face ca orice copil din lume să se regăsească în serialele animate pe care le urmăresc și îndrăgesc. 

În premiera sezonului 4, personajele se vor aventura în noi peripeții către locuri imaginare

Craig și prietenii săi au călătorit până în celălalt capăt al dumbrăvii – odată ajunși aici vor juca diverse jocuri de societate – acestea sunt întotdeauna un mod bun de a-ți petrece timpul într-o zi ploioasă și mohorâtă! Însă protagoniștii vor realiza curând că… nu mai sunt în lumea lor, ci în lumea jocului! Aceștia vor fi nevoiți să găsească o cale de întoarcere la dragul lor oraș, Herkleton. 

Advertisement

În alte episoade, Craig va participa într-o competiție inedită – trebuie să își mențină privirea fixă cât mai multă vreme fără să clipească, va ajuta la găsirea unui cățeluș pierdut, pe numele său Wildness, și va participa în expediția condusă de eroii din celălalt capăt al dumbrăvii. Oare vor găsi cascada ascunsă împreună ?

Premiera noilor episoade din sezonul 4 „Craig și Dumbrava” va avea loc luni, 12 decembrie, la ora 16:55, pe Cartoon Network, iar episoadele sunt difuzate de luni până vineri.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending