Connect with us

Seriale

Serialul fenomen “Doctorul minune” are premiera în această seară la Kanal D!

Published

on

Foto Credit: Kanal D
Reclame

            În această seară, de la ora 20:00, are loc mult așteptata premieră a serialului fenomen “Doctorul minune” (titlul original: „Mucize Doktor”), o producție emoționantă care spune povestea sensibilă și actuală a unui tânăr diagnosticat cu autism care reușește să facă adevărate minuni și să salveze vieți, într-o manieră unică, dificil de înțeles pentru cei din jur.

 

Impresionanta producție “Doctorul minune” a înregistrat un succes răsunător în Turcia, producția fiind achiziționată în peste 30 de țări, printre care Spania, Grecia, Bulgaria, Israel, Mexic, Ungaria, Columbia, Argentina, Macedonia. Personajul central al serialului este Ali (interpretat extraordinar de Taner Ölmez), un tânăr care, respins de propria familie, de la o vârstă fragedă, a crescut într-un sistem rigid, instituționalizat. Cu o inteligență sclipitoare și dorința de a-și ajuta semenii, Ali devine medic și astfel îi va face pe oameni să îl iubească și să îl aprecieze la adevărata sa valoare.

 

Primul episod al serialului ne introduce în universul complicat al lui Ali. Cel mai mare vis al tânărului genial Ali Vefa este să devină medic. În ciuda tuturor prejudecăților cu care s-a confruntat încă de la o vârstă fragedă, tânărul reușește să înveţe la facultatea de medicină, să devină șef de promoție și urmează să își facă specializarea. Părăsește orașul de provincie în care locuiește și începe să lucreze ca stagiar al secției de chirurgie la Spitalul Berhayat din Istanbul, unde tatăl său spiritual, Adil Erinç (Reha Özcan), este medicul-șef.

Un accident la aeroport îl întârzie pe Ali la cea mai importantă întâlnire din viața sa.

În același timp, consiliul de administrație al spitalului unde îşi dorește Ali să devină stagiar, s-a întrunit, discutând despre angajarea tânărului ca medic asistent. Nimeni în afară de Adil nu crede că o persoană cu sindromul de autism poate deveni medic. După o întârziere de câteva ore, din cauza incidentului de la aeroport, Ali apare în fața consiliului de administrație, care îl privește cu milă și neîncredere… Va reuși oare, Ali, să doboare prejudecățile celor din jur și să-și împlinească visul, acela de a salva vieți ?

 

Nu ratați, în această seară, premiera serialului fenomen “Doctorul minune”, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending