Serialul fenomen „Urzeala Tronurilor” ajunge la final! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Serialul fenomen „Urzeala Tronurilor” ajunge la final!

O veste trista pentru fanii serialului, cel de-al optulea sezon din Games of Thrones / Urzeala Tronurilor va fi și ultimul a anunțat HBO. Șeful HBO, Casey Bloys, a explicat că scenariștii serialului au un plan bine stabilit legat de numărul sezoanelor și acest lucru nu se va schimba.

Published

on

O veste trista pentru fanii serialului, cel de-al optulea sezon din Games of Thrones / Urzeala Tronurilor va fi și ultimul a anunțat HBO. Șeful HBO, Casey Bloys, a explicat că scenariștii serialului au un plan bine stabilit legat de numărul sezoanelor și acest lucru nu se va schimba, potrivit News.ro.

„Cred că David Benioff şi D.B. Weiss au un plan specific legat de numărul sezoanelor şi ce vor să facă/.Dacă i-aş putea obliga să facă mai mult, aş alege 10 sezoane, dar vrem ca ei să coordoneze ce pot face şi care să fie cea mai bună versiune a serialului”, a spus șeful HBO.

Casey Bloys a mai admis că nu sunt planuri pentru o continuare şi a confirmat şi faptul că întârzierea producţiei pentru sezonul 7 ar putea să împiedice participarea serialului la premiile Emmy de anul viitor.

Al şaptelea sezon al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” va conţine şapte episoade, iar lansarea lui a fost amânată pentru vara anului 2017, potrivit The Hollywood Reporter.

În contextul acestei amânări, al şaptelea sezon din ”Game of Thrones” nu va fi eligibil pentru premiile Primetime Emmy 2017. Această veste vine la doar câteva zile după ce „Game of Thrones” a primit 23 de nominalizări, conducând pentru al treilea an consecutiv plutonul serialelor care concurează la categoria „cel mai bun serial – dramă” şi care au primit cele mai multe nominalizări.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending