Serialul “Infidelul” se apropie de final! Apoi Kanal D va difuza primul serial dublat în limba română "Destăinuiri" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Sâmbătă, 25 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D, fanii serialului “Infidelul” vor putea afla deznodământul poveștii îndrăgitei producții, care a ținut cu sufletul la gură milioane de telespectatori pe parcursul a săptămâni întregi.

Tulburătoarea poveste de iubire, dar și de viață, în care ne-am putut regăsi fiecare dintre noi, care îi are în centrul acțiunii pe Asya (Cansu Dere), Volkan (Caner Cindoruk) și Derin (Melis Sezen), va avea deznodământul sâmbăta această, de la ora 20:00, când va fi difuzat ultimul episod al îndrăgitei producții turcești.

Lupta continuă a eroinei producției, Asya, de a-și reîntregi familia, ar putea avea efecte neașteptate atunci când aceasta își dorește să-i fie alături celui care i-a fost soț, Volkan. Deși trădarea venită din partea aceastuia a tulburat ireversibil viețile Asyei și a fiului cuplului, iată că acum cei doi foști soți încearcă să-și redobândească echilibrul dragostei pe care și-au purtat-o neîncetat. Încă de la început, obsesia lui Derin de a-l revendica pe Volkan numai pentru ea, nepăsându-i de suferința provocată în familia acestuia, a atins cote maxime, iar acum femeia nu acceptă că dragostea bărbatului pentru Asya, rivala ei de moarte, este tot mai mare.

Dacă vor reuși Asya și Volkan să se reunească și să-și trăiască viața, ca o familie adevărată, așa cum au fost de la început, și dacă Derin va ceda în fața iubirii desăvârșite dintre cei doi foști soți, vom putea afla în ultimul episod al fascinantei producții, sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D.

Începând din 3 martie, fanii serialelor turcești de la Kanal D, vor putea urmări, în premieră, primul serial dublat în română, “Destăinuiri”, o dramă psihologică inspirată din poveşti adevărate, un serial despre traumă și speranță. Noua producție va putea fi urmărită, începând de săptămâna viitoare, în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending