Connect with us

Premieră TV

Serialul “Nashville: Orașul muzicii” în premieră, exclusiv la Diva din luna februarie!

Published

on

Serialul de succes Nashville: Orașul muzicii, care introduce publicul în lumea captivantă a muzicii country, plină de putere, talent, sex, dragoste, dezamăgiri şi iertare, are premiera exclusiv la DIVA luni, 29 februarie, cu două episoade difuzate de la ora 21:00.

Filmat integral în Nashville (Tennessee), serialul le prezintă, în rolurile principale, pe Connie Britton (American Horror Story) și Hayden Panettiere (Heroes), ce întruchipează două regine  ale muzicii country, care se luptă pentru o singură coroană.

În centrul poveștii este Rayna Jaymes (Connie Britton), o legendă a scenei muzicale, care a fost una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din industrie în ultimii 20 de ani, și care descoperă că pasiunea ei pentru muzică nu este de ajuns pentru a ţine pasul cu noua generaţie de tinere talente care sunt în stare de orice pentru a deveni celebre. Rayna este forţată să accepte dura realitate: trebuie să o ia de la capăt şi să se reinventeze, dacă vrea să rămână în topuri.

Juliette Barnes (Hayden Panettiere) este o tânără cântăreaţă sexy, cu atitudine, care nu va lăsa pe nimeni să stea în calea celebrităţii ei, cu atât mai puţin pe Rayna James. Pe drumul spre succes, o serie de întâmplări vor arunca o umbră peste imaginea ei de fată cuminte. Dar Juliette este calculată şi decisă să devină faimoasă, aşa că va face orice este necesar pentru a scăpa de problemele ivite.

Toată lumea din Nashville are un vis: Deacon Claybourne (Charles Esten) este liderul unei formaţii, care visează la marea lui iubire neîmpărtăşită şi cântă mereu despre asta; Scarlett O’Connor (Clare Bowen) este o compozitoare frumoasă, al cărei talent nu a fost încă descoperit; Avery Barkley (Jonathan Jackson) este un tânăr cântăreţ cu probleme; Gunnar Scott (Sam Palladio) este un nou nume pe scena muzicală, care va intra în conflict cu Scarlett.

Serialul este creat de scenarista laureată cu Oscar Callie Khouri (Thelma şi Louise) şi include, pe coloana sonoră, melodii originale compuse de nume cunoscute şi debutante din industria muzicală şi cântate de protagoniştii din serial.

Diva

Diva

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending