Serialul original Disney+„Minte-mă” revine cu un nou sezon - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Platforma Online TV

Serialul original Disney+„Minte-mă” revine cu un nou sezon

Published

on

Foto Credit: 2022 Disney și entitățile afiliate

Disney+ anunță că serialul original „Minte-mă”, bazat pe romanul cu același nume al Carolei Lovering, a fost reînnoit pentru un al doilea sezon.

Advertisement

Primul sezon urmărește o relație tumultuoasă, dar captivantă, care se desfășoară pe parcursul a 8 ani. Când Lucy Albright (Grace Van Patten, „Nine Perfect Strangers”) și Stephen DeMarco (Jackson White, „Doamna Fletcher”) se întâlnesc la facultate, se află la acea vârstă de formare la care alegerile aparent banale duc la consecințe reale. Aceștia intră rapid într-o relație dependentă care va schimba nu doar viața lor, ci și a tuturor celor din jur.

Din distribuția primului sezon au făcut parte Grace Van Patten, Jackson White, Catherine Missal, Spencer House, Sonia Mena, Branden Cook, Benjamin Wadsworth și Alicia Crowder. Meaghan Oppenheimer a fost producător executiv și showrunner.

Producătorii executivi ai primului sezon au fost Emma Roberts, Karah Preiss și Matt Matruski pentru Belletrist Productions, Laura Lewis și Stephanie Noonan pentru Rebelle Media, iar Shannon Gibson și Sam Schlaifer de la VICE Studios pentru Refinery29, companie deținută de vice-președinte. Jonathan Levine a fost, de asemenea, producător executiv. Carola Lovering s-a implicat ca producător consultant.

Mai multe detalii şi pe https://facebook.com/DisneyPlusRO  

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending