Serialul „Sacrificiul – Alegerea” a fost lider de audienţă la oraşe şi în toată ţara - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Serialul „Sacrificiul – Alegerea” a fost lider de audienţă la oraşe şi în toată ţara

Published

on

             Dezvăluirile uluitoare şi momentele încărcate de tensiune din cel mai nou episod al serialului „Sacrificiul – Alegerea”, difuzat aseară la Antena 1, i-au ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură. Proiectul produs de Ruxandra Ion s-a impus ca lider de piaţã, atât la nivelul publicului din mediul urban, cât şi la nivelul întregii ţări.

 

Astfel, Antena 1 a înregistrat asearã în intervalul 22:42 – 23:43 un rating mediu de 4.7 procente şi 15.3 cota de piaţã, impunându-se ca lider de piaţã la nivelul întregii ţãri. Poziţia secundã a fost ocupatã de Kanal D, care în acelaşi interval orar şi la nivelul aceluiaşi target, înregistra 3.8 puncte de rating şi 12.4% cota de piaţã, în vreme ce PRO TV a ocupat a treia poziţie în clasamentul audienţelor, cu 3.7 puncte de rating şi 12.1% cota de piaţã. În minutul de maximã audienţã, înregistrat la 22:42, aproape 1.2 milioane de telespectatori urmãreau serialul produs de cãtre Ruxandra Ion pentru Antena 1.

Ierarhia se pãstreazã şi la nivelul publicului urban, serialul „Sacrificiul – Alegerea” înregistrând asearã 4.6 puncte de rating şi 14.4% cota de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã şi de aceastã datã de Kanal D, cu 4 puncte de rating şi 12.5% cota de piaţã, în vreme ce PRO TV a ocupat locul al treilea, cu 3.6 puncte de rating şi 11.3% cota de piaţă.

 

A fost o seară a veştilor uluitoare în cel mai nou episod al serialului Sacrificiul – Alegerea. Ştefan Oprea (Claudiu Istodor) a primit confirmarea că suferă de cancer limfatic. „Mai aveţi de trăit între trei şi şase luni!”, au fost cuvintele medicului, care i-au zguduit întreaga existenţă. Pe propriul său fiu, Alin, vestea că tatăl său este suspect de cancer nu l-a afectat în niciun fel: „Şi eu am avut zile grele şi nu a venit nimeni să mă ajute!”. Nici în familia Zamfir lucrurile nu sunt tocmai roz. Telespectatorii au putut urmări aseară o ceartă de zile mari între Narcisa (Doiniţa Oancea) şi Veorica (Adriana Trandafir), după ce aceasta din urmă a aflat că fiica sa are o relaţie cu un alt bărbat. Cum va continua povestea, dar şi ce alegeri vor face actorii îndrăgitului serial, telespectatorii vor putea urmări miercurea viitoare, după Chefi la cuţite.

 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban şi Naţional
Perioada 30 septembrie 2020

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.




ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending