Connect with us

Seriale

Serialul Sacrificiul, câte trei episoade, în fiecare miercuri la Antena 1

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Sacrificiul, cel mai nou produs semnat de Ruxandra Ion, va continua cele trei povești de dragoste inspirate din viața reală într-o doză mai mare în săptămâna dedicată femeii. Astfel că în această săptămână, telespectatorii vor putea urmări atât miercuri, 4 martie, cât și joi, 5 martie, câte trei episoade din serialul Sacrificiul – Alegerea. Începând cu 11 martie, în fiecare miercuri, telespectatorii vor putea urmãri câte trei episoade ale serialului.

Ioana (Oana Cârmaciu) și Andrei (Denis Hanganu) au avut parte de cununia civilă, dar s-au lovit de problema testului de paternitate, care inițial arăta că Robert (Daniel Nuță) este tatăl copilului Ioanei. Cel de-al doilea test făcut la insistențele lui Andrei Oprea a arătat că el este tatăl biologic, astfel că problemele dintre cei doi par a fi uitate. Dacă Robert va renunța la femeia iubită și cum va evolua relația dintre Ioana și Andrei, telespectatorii vor putea urmări în următoarele episoade din Sacrificiul – Alegerea.

Maria (Mădălina Bellariu) a fost greu încercată mai ales după moartea mamei sale, ceea ce a și făcut-o să se întoarcă în țară. În casa familiei Oprea l-a găsit pe Amza (Vlad Gherman), cel care o ajută să se îndepărteze de toate dramele din trecut și care o face să se simtă în siguranță. Deși găsește alinarea alături de Amza, Maria va fi pusă față în față cu trecutul său. Cine este bărbatul care și-a făcut apariția în casa familiei Oprea cu un buchet de trandafiri albi, dar și prin ce încercări va trece relația dintre ea și Amza, telespectatorii vor putea urmări în următoarele episoade din serialul Sacrificiul – Alegerea.

Irina (Ioana Blaj) a fost nevoită să facă o alegere grea pentru a-și ajuta familia să nu piardă casa. A acceptat propunerea Divei (Oana Zăvoranu) de a fi mama purtătoare pentru copilul ei și al lui Bobi (Conrad Mericoffer). Apropierea dintre Irina și Bobi este mai mult decât o simplă prietenie. Cum va îndura Irina momentele care vor urma, dar și cum va reacționa Diva când va realiza intimitatea cu care cei doi se tratează, telespectatorii vor putea urmări în data de 4 și 5 martie cu câte trei episoade pe zi, ulterior urmând ca serialul Sacrificiul – Alegerea să fie urmărit în fiecare miercuri cu câte 3 episoade începând cu data de 11 martie.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending