Connect with us

Fanii serialului „Furtuna pe Bosfor” isi vor revedea, in curand, starurile preferate, pe Erkan Petekkaya si Nurgul Yesilcay! Serialul care spune povestea unica de iubire dintre Cihan si frumoasa Gulseren revine la Kanal D, incepand din 22 februarie, si va putea fi urmarit in fiecare luni si marti, de la ora 20.00, la Kanal D.

„Furtuna pe Bosfor” readuce in atentia publicului povestea de dragoste dintre Cihan, un prosper om de afaceri si tata de familie exemplar, si Gulseren, o femeie frumoasa si onesta, dar nedreptatita de soarta. Cei doi incearca sa repare eroarea comisa in trecut de o asistenta medicala care le-a incurcat copiii la nastere (Hazal si Cansu) si, totodata, sa-si construiasca un viitor impreuna. Drama acestor parinti rupti de copiii lor printr-o farsa a destinului se impleteste cu povestea unei iubiri care trebuie sa infrunte prejudecati si norme sociale. Vor reusi cei doi protagonisti sa corecteze eroarea din trecut? Vor putea ei sa-si urmeze glasul inimii?

Aflati raspunsul la aceste intrebari urmarind serialul “Furtuna pe Bosfor”, incepand din 22 februarie, in fiecare luni si marti, de la ora 20.00, la Kanal D!  Din 24 februarie, serialul „Bahar: Viata furata” va fi difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

"Bahar - viata furata"  KANAL D

“Bahar – viata furata”
KANAL D

 

Comentarii

comments

IN Trending