Connect with us

Premieră TV

Serialul turcesc “Hercai” are premiera mâine, la Kanal D!

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Mâine, 9 februarie, de la ora 20:00, are loc premiera serialului turcesc de succes ”Hercai”, o nouă producție impresionantă, care spune povestea tulburătoare a unei tinere și frumoase fete, Reyyan, care, deși își dorește o viață liniștită, plină de iubire, ea este nevoită să plătească pentru greșelile din trecut ale familiei sale.

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Protagoniștii fascinantului serial ”Hercai” sunt Reyyan (interpretată de Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), doi tineri ale căror vieți, pline de traume din copilărie, ajung să se întâlnească, să se îndrăgostească, pentru ca apoi ei să lupte pentru dragostea lor, în ciuda tuturor obstacolelor vieții.

 

Reyyan face parte din familia Șadoğlu, una dintre cele mai influente din Midyat, un orășel de provincie din Turcia. Dintotdeauna Reyyan a considerat locul în care trăiește închisoarea ei, nicidecum căminul cald ce-l poate oferi o familie iubitoare. Cu toate că tatăl ei vitreg, Hazar (Serhat Tutumluer) și unchiul Cihan (Serdar Özer) sunt figuri importante în marea familie, dar și oameni de temut, adevăratul lider este bunicul tinerei, Nasuh (Macit Sonkan). Nimic nu se întâmplă fără voia acestuia și, cu toate că mama ei, Zehra (Feride Çetin), a protejat-o cât de mult a putut în fața greutăților vieții, și a crescut-o cu multă dragoste, Reyyan a resimțit presiunea uriașă a familiei. Unul dintre cei care și-au pus amprenta într-un mod negativ asupra destinului fetei este nimeni altul decât bunicul ei, Nasuh.

 

Reyyan are o singură dorința, să plece din locul care i-a adus atâta suferință și să-și găsească adevărata casă. Destinul i-l va scoate în cale pe Miran, un tânăr chipeș si ambițios. Deși face parte dintr-o familie înstărită, Miran are, și el, o poveste de viață tulburătoare. O serie de evenimente dramatice decurg din încercările celor doi tineri de a fi împreună, în ciuda tuturor greutăților.

Advertisement

 

Nu pierdeți premiera serialului ”Hercai”, mâine, 9 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D, o producție fascinantă care va emoționa privitorul atât prin trăirile personajelor de o intensitate copleșitoare, dar și prin lupta continuă pentru dragoste, familie, pentru dreptul la o viață frumoasă.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending