Connect with us
Reclame

 

History aduce telespectatorilor săi un nou sezon al unuia dintre cele mai captivante seriale. Al treilea sezon din Vikingii va debuta duminică, 10 ianuarie, la ora 22:00. 

Cu promisiunea unor noi pământuri de la englezi, Ragnar (Travis Fimmel) îşi conduce oamenii către o soartă nesigură pe ţărmurile din Wessex. Regele Ecbert a făcut multe promisiuni şi rămâne de văzut dacă le va respecta. Dar Ragnar este un rătăcitor fără odihnă şi caută ceva mai mult – ceva ce urmează să găsească în miticul Paris. Se zvoneşte că oraşul e impenetrabil, aşa că Ragnar şi trupa sa de vikingi trebuie să se unească pentru a-i dărâma zidurile şi a intra în istorie.

Saga captivantă a lui Ragnar, Rollo, Lagertha şi Bjorn continuă; alianţele şi prieteniile sunt puse sub semnul îndoielii, credinţa este catehizată şi relaţiile devin tot mai încordate.

Serialul Vikingii se întoarce pentru a ne spune povestea vieţii şi aventurilor legendare ale acestor războinici şi a ne prezenta un portret al Evului Mediu întunecat – o lume stăpânită de cuceritori şi exploratori – prin ochii societăţii vikinge.

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending