Connect with us

Spectacole

Noapte alba in Bucuresti – Zilele Bucurestiului! Super Concert Brayan Adams

Published

on

Reclame

SERI DE BUCURIE PENTRU BUCURESTENI – 549 DE ANI – LA MULTI ANI BUCURESTI!

Concertul cunoscutului cantaret Bryan Adams, dar si al celebrului conational Costel Busuioc au fost doua dintre manifestarile care au adunat mii de oameni.
Concertul lui Bryan Adams, desfasurat in Parcul Izvor, a adunat mii de romani care au fredonat entuziasmati cele mai cunoscute melodii ale cantaretului.
Spactacolul a durat aproape doua ore si s-a terminat cu putin timp inainte de miezul noptii, cand a avut loc un foc de artificii.
Si Costel Busuioc, castigatorul concursului „Hijos de Babel”, a concertat, sambata seara, incepand cu ora 19,30, pe platoul din fata Bancii Nationale, in fata a peste 2.000 de persoane.
In public s-au aflat si primarul capitalei, Sorin Oprescu, si fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu.
In debutul spectacolului au cantat grupul Acapella si soprana Ana Cebotari. Cornel Busuioc si-a inceput recitalul in jurul orei 20,30, fiind puternic aclamat de publicul prezent. ” Va multumesc din suflet. si la multi ani, Bucuresti!”, a spus Costel Busuioc la finalul recitalului.
Festivalul Zilele Bucurestiului este organizat de Primaria Capitalei prin ARCUB – Centrul de Proiecte Culturale, sambata si duminica, in zona centrala a Bucurestiului, pentru a marca cea de-a 549-a aniversare a Capitalei.

Evenimentul se desfasoara in Centrul Istoric, Parcul Unirii, Bulevardul Unirii, Piata Constitutiei, parcurile Izvor, Cismigiu, Carol, Herastrau, Arcul de Triumf, Palatul Parlamentului, Palatul Sutu, Piata Universitatii etc.
Manifestarile au inceput, sambata dimineata, cu o parada a trasurilor de epoca, pe strazile din Centrul Istoric si o parada a costumelor de epoca.
Au defilat lustragii, vanzatori de ziare, sacagii, dar si alte personaje intalnite in perioada de epoca a Capitalei.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending