Connect with us

BUSINESS

Servicii de contabilitate de cea mai buna calitate.

Published

on

 

Cauti o firma de contabilitate serioasa si care sa isi faca treaba bine si la timp? Real Cont Audit este o firma care activeaza in domeniu de peste 14 ani, fiind formata dintr-o echipa de profesionisti cu ajutorul carora se realizeaza cele mai bune servicii de contabilitate, expertize contabile si de audit din Bucuresti.

Datorita unor servicii contabilitate de calitate prestate, numarul clientilor carea au apelat la Real Cont Audit a crescut considerabil de la an la an ceea ce a ajutat foarte mult la construirea unei imagini si a unui portofoliu bogat si impecabil ceea ce a propulsat aceasta firme in topul firmelor de contabilitate din Bucuresti, acestia oferind servicii de salarizare personal, resurse umane si fiscalitate clientilor sai.

Acestia ofera servicii de audit statutar si financiar dar si atestarea si situatiilor contabile de bilant clientilor sai la cele mai avantajoase tarife de conyabilitate.

Serviciile de contabilitate ale Real Cont Audit se impart in mai multe categorii in functie de cabinet individual arhitectura/avocat, asociatie non profit, P.F.A., firma cu TVA sau firma fara TVA. Dar pentru mai multe detalii accesati site-ul acestora pentru a putea vedea exact despre ce este vorba.

Tarifele oferite de cei de la Real Cont Audit pentru serviciile prestate sunt foarte avantajoase si au fost gandite in asa fel incat sa poata acoperii o masa mult mai mare de potentiali clienti fiind cele mai corecte si ieftine tarife.

Daca se va semna un contract cu acestia pe o perioada de 12 luni, semnarea contractului fiind facuta pana in data de 4 septembrie 2018, puteti beneficia de gratuitate in primele 3 luni printr-o tragere la sorti.

Scopul oricarei firme indiferent de domeniul de activitate, este de a atrage cat mai multi clienti. Insa ca acest lucru sa fie posibil este nevoie de prestari de servicii serioase si de calitate dar si preturi corecte. Firma de contabilitate Real Cont Audit, a fost infiintata tocami din nevoia oamenilor de a platii pretul corect pentru servicii de calitate.

Dupa parerea mea aceasta este cheia succesului in orice domeniu, mai ales daca vorbim despre contabilitate unde nu trebuie sa existe greseli, pentru ca acestea pot avea consecinte destul de grave din punct de vedere legislativ. Fiind vorba de matematica practic totul trebuie sa fie exact fara nici o greseala.

Functionand fara intrerupere de peste 14 ani, acestia au invatat tot ceea ce inseamna profesionalismul si nevoile oamenilor, de aici si serviciile de calitate prestate asa cum trebuie.

Avantajele de care beneficiaza clientii apeland la aceasta firma de contabilitate sunt multe si diverse. Este asigurata relationarea cu ANAF, ITM, si Registrul Comertului in locul clientilor ca acestia sa se poata ocupa mai mult de bussines-ul lor, deci timp economisit. Serviciile prestate sunt diverse ceea ce inseamna ca se pot acoperii toate nevoile clientilor. Sunt cu legislatia la zi pentru ca serviciile de contabilitate sa fie prestate in functie de legislatia in vigoare. Orice greseala din punct de vedere contabil este asumata si dispune de acoperire contractuala, societatea avand incheiata polita de asigurare privind raspunderea profesionala.

Lasa un comentariu aici!

BUSINESS

Solutie moderna pentru angajatii companiei tale (Masajul la birou)

Published

on

 

Multe companii din Romania incep sa constientizeze cat de benefic este masajul la birou pentru angajatii lor, asta datorita stresului si  statul mult la birou,iar masajul aduce cu sine multe beneficii, este eficient si previne si/sau amelioreza diferite afectiuni precum text neck, sindromul de tunel carpian, hernia de disc, durerile insuportabile din zonele cervicala, lombara, toracala reducand astfel absentismul la locul de munca , eficenta se poate mentine sau creste .

Masajul la birou, inca nu este suficient de cautat in Romania, as spune ca doar 1 din 5 companii solicita aceste servicii. Cred totusi ca in viitorul apropiat serviciile de masaj la locul de munca nu vor mai fi considerate un moft cum cred multi angajatori sau chiar angajati, ci o necesitate de a-i bine dispune si preveni problemele medicale legate de muschi, oase, circulatia sangvina,limfatica, eliminarea stresului, anexietate etc.

 

Cateva beneficii aduse de masajul la birou:

Reducerea stresului,productivitate in crestere, dispersarea/ameliorarea durerilor din zona cervicala,toracala,lombara,craniana, combaterea anexietatii, circulatia sangvina si limfatica mai buna, ofera o stare de bine atat psihic cat si fizic etc.

Geniuss Masaj a fost infiintat in anul 2017 la initiativa unor tineri din domeniul kinetoterapie-masaj si in prezent isi propune sa mareasca  portofoliu de clienti prin oferte cat mai acceptabile pentru a motiva companiile medii/mari ca acest tip de serviciu sa fie inclus chiar in pachetul salarial al angajatilor sai.

Cei drept, proiectele Geniuss Masaj pe care dorim sa le implementam sunt foarte mari, dar credem ca vom reusi si atunci le vom implementa in pachetul ,,chair massage’’ a declarat Terapeutul  Eugen – Geniuss Masaj S.R.L

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Servicii funerare cu pachete la 0 lei pentru bucuresteni

Published

on

 

Momentele tragice se petrec adesea atunci cand ne asteptam mai putin iar de cele mai multe ori suntem complet luati prin surprindere. Un astfel de moment nu numai ca ne afecteaza foarte mult din punct de vedere psihic, ci totodata organizarea evenimentului de inmormantare ne poate provoca o multime de batai de cap.

Aceste ceremonii implica de obicei costuri care nu sunt intocmai foarte mici. In ciuda socului pe care il provoaca vestea decedarii unei persoane decedate, in astfel de momente este nevoie de foarte multa tarie de caracter. Organizarea unei inmormantari nu este deloc simpla iar de cele mai multe ori, solicitarea unor servicii funerare in Bucuresti se dovedeste a fi o solutie foarte avantajoasa.

Cum poti beneficia de servicii funerare fara nici un cost

Putine sunt persoanele care reusesc sa puna bani deoparte pentru zilele negre sau pentru diferite situatii neprevazute. Iar intr-un astfel de moment trist, situatia ne depaseste total. Din fericire exista insa solutii si in aceste momente cumplite.

Piata de servicii funerare este foarte ofertanta, iar acest lucru poate fi foarte avantajos. Spunem asta deoarece clientii pot beneficia de oferte conform propriului buget, chiar si atunci cand acesta este inexistent.

Funerare Alexandru este un exemplu de firma de pompe funebre din Bucuresti care pune la dispozitia clientilor pachete de servicii funerare la preturi incepand cu 0 lei. Poate ca pare incredibil, insa este pe cat se poate de real.

Funerare Alexandru ofera sprijin persoanelor aflate in situatii dificile, oferindu-le pachete funerare complete fara nici un cost. Totul este pe baza ajutorului de inmormantare, ceea ce poate fi foarte util.

Obtinerea ajutorului de inmormantare este un procedeu destul de complex. Iar cel mai adesea, acesti bani se obtin abia dupa ingroparea persoanei decedate. Din acest motiv, un pachet precum cel al firmei Funerare Alexandru se dovedeste a fi de mare ajutor.

Avantajele achizitiei unui pachet de servicii funerare complete

In momentele de maxima intristare precum este decesul unei persoane apropiate, este aproape imposibil sa dai dovada de tarie de caracter. Durerea resimtita in acele momente ne poate afecta capacitatea de gandi limpede, facand astfel imposibila organizarea unei ceremonii de inmormantare asa cum traditia si religia ne cer.

Un pachet complet de servicii funerare include consultanta gratuita pentru a urma toate demersurile necesare, transport funerar, sicriu echipat complet, toaletare, imbalsamare precum si doliu, prosoape, lumanari si alte articole funerare.

Practic, firma de pompe funebre se poate ocupa de organizarea aproape in intregime a ceremoniei de inmormantare, fara a fi nevoie de prea multa implicare a membrilor familiei persoanei decedate. Acestia isi vor putea petrece ultimele momente cu persoana trecuta in nefiinta, fara a mai purta grija ceremoniei de inmormantare.

Decontarea pachetului de servicii funerare cu 0 lei se face cu ajutorul unui talon de pensie. Va fi efectuat un calcul total al pachetului ales de familia indurerata, iar daca pretul este mai mic decat ajutorul de inmormantare, atunci restul de bani va fi restituit familiei.

De asemenea, se mai poate opta si pentru pachete mai scumpe, iar pe langa ajutorul de inmormantare, familia va mai trebui sa achite costurile suplimentare.

Ai nevoie de servicii funerare cu pachete de la 0 lei in Bucuresti sau Ilfov? Funerare Alexandru iti poate oferi sprijinul necesar.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Tehnologia din spatele printării color, dezvăluită de CopyZone

Published

on

 

Lumea nu ar fi la fel de senină și vibrantă fără imprimarea color. Mulți oameni apreciază acest lucru, și totuși aceiași oameni ar putea fi indiferenți cu privire la modul în care funcționează procesul. De la panouri publicitare la cărți de vizită, imprimarea color este peste tot în societatea modernă. Copy Zone este un centru de copiere ce se ocupă cu diferite servicii de printare, scanare, copiere și așa mai departe, care dorește să explice procesul prin care printarea color funcționează.

 

Pase repetate

Au trecut de mult zilele în care imprimarea monocromă a dominat piața, și totuși aceste tehnici de început încă predomină. Imprimantele monocrome trec peste fiecare pagină și printează cerneală neagră pe foaia albă. Imprimantele color trec peste pagină în mod similar, dar printează cerneală colorată în pagină. Ele diferă, de asemenea, de omologii lor monocromi, prin faptul că trec de patru ori. O imprimantă color are de patru ori cantitatea de lucru spre deosebire de o imprimantă monocromă, trecând o dată pentru fiecare culoare: cyan, negru, galben și roșu. Acesta este procesul general, dar se poate face în câteva moduri diferite.

 

Metode de combinare a culorilor

Imprimantele color combină aceste patru culori – cyan, negru, galben și roșu – pentru a produce orice culoare din spectru. Modul în care funcționează acest proces variază de la imprimantă la imprimantă. O singură imprimantă color ar putea adăuga fiecare culoare la imagine una câte una, în timp ce altele ar putea să folosească roți rotative, care să conserve tonere individuale și să dezvolte fiecare culoare în parte. Unele dintre imprimantele mai elaborate ar putea atribui un tambur, un sistem de toner și un ansamblu de lasere pentru toate cele patru culori.

 

Ce este procesul de printare cu 4 culori?

Imprimarea prin procesul de patru culori este un sistem în care o imagine color este separată în 4 valori diferite de culoare, numită separare de culori, prin utilizarea de filtre și ecrane. Acest lucru se realizează cu un film fotografic pe o cameră de arte grafice, dar de obicei, în prezent, se face cu ajutorul unui software digital. Rezultatul este o separare a culorilor de 4 imagini care, atunci când sunt transferate pe plăcile de imprimare și tipărite succesiv pe o imprimantă cu cerneală colorată cyan (albastru), magenta (roșu), yellow (galben) și negru (k în cmyk), reproduce culoarea originală a imaginii. Cea mai mare parte a întregului spectru sau gama de culori este reprodusă doar cu cele patru culori de cerneală ale imprimantei. Procesul de printare cu patru culori este utilizat universal în industria tipografică și comercială pentru reproducerea imaginilor și a textului color.

 

Beneficii de imprimare color

În crearea acestor modele unice, folosind doar patru culori de bază, imprimantele color sunt capabile să creeze printuri suficient de plăcute vizual. Acestea sunt folosite în mare măsură în domeniul publicității, unde psihologii sugerează că anumite culori pot fi asociate cu diferite sentimente. Imprimarea color combină patru culori de bază pentru a crea posibilități artistice nelimitate.

Dacă totuși aveți întrebări cu privire la modul în care funcționează imprimarea color, contactați CopyZone sau vizitați site-ul oficial. De asemenea, aceștia oferă o gamă largă de servicii de tipărire, inclusiv imprimare full color, legare broșuri și consumabile pentru imprimante de birou.

Din gama serviciilor conexe amintim laminarea, idosarierea sau servicii de scanare pentru documente.

Puteți afla mai multe despre compania CopyZone sunând la numărul de telefon 0722300958 sau 0727940026.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending