Connect with us

Business

Servicii de inchiriere nacele articulate

Published

on

Ce este o nacela

Utilajul numit nacela articulata sau nacela electrica cu brat articulat este o masina care ridica muncitorii in locuri greu accesibile sau obstructionate, prin intermediul unui brat extensibil. Exista doua tipuri de brat de ridicare: brat articulat si brat telescopic.

Unde se foloseste o nacela

Ascensoarele cu brat articulat ofera atat o capacitate de ridicare orizontala cat si verticala, permitand operatorilor sa se pozitioneze deasupra unor obstacole, cum ar fi resturi, deseuri sau alte utilaje dintr-un santier care, altfel, i-ar impiedica sa ajunga la destinatie.

Nacelele telescopice cu brat ofera o capacitate de ridicare telescopica, ceea ce inseamna ca se pot extinde numai pe orizonatala. Acestea sunt ideale pentru a ajunge in locatii inalte cu acecs limitat.

Nacela articulata ofera operatorilor intinderea si precizia necesara pentru a accesa locuri greu accesibile, indepartate sau chiar imposibil de accesat in alte circumstante.

Bratul articulat asigura o raza de ridicare de pana la 43 de metri, in functie de utilajul ales. Datorita capacitatii sale de a oferi un mediu de lucru stabil la altitudini mari, este ideal pentru sarcini generale de constructie si intretinere.

Nacela cu brat telescopic este proiectata pentru sarcini industriale la scara larga si ofera o platforma de lucru aeriana stabila, astfel incat muncitorii sa poata lucra fara frica sau descurajare de inaltime.

De exemplu, o nacela articulata diesel 28 metri este perfecta pentru lucrul in spatii stramte, inguste, unde se afla teren accidentat. In plus, sistemul inclus de punte oscilanta permite platformei de lucru sa ramana dreapta chiar si la inaltimea maxima, in ciuda terenului accidentat.

Ai nevoie de o nacela cu brat articulat? Contacteaza acum compania de inchierere nacele si obtine cea mai buna oferta de inchiriere utilaje profesionale pentru orice tip de lucrari industriale. Serviciile de inchiriere utilaje se adreseaza tuturor potentialilor utilizatori, atat persoanelor fizice cat si juridice.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Agenția cu peste 13 ani de experiență în creșterea afacerilor online ale partenerilor noștri. Serviciile noastre SEO includ optimizări pentru căutările pe Google, SEO pe fiecare pagină a site-ului, link building, cuvinte cheie, strategie și rapoarte.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending