Connect with us
Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

            Absenta unei masini personale cu o capacitate mare, poate fi intotdeauna compensata prin serviciul de inchirieri microbuze de la firma transcarsrl. Inchirierea unui microbuz in scopuri comerciale sau personale se face destul de simplu.

 

Un microbuz este un mijloc de transport de clasa mica, in care nu exista mai mult de 18 – 22 locuri. Transportul organizat al angajatilor la locul de munca este unul dintre cele mai solicitate servicii de inchirieri microbuze. Deseori, antreprenorii  organizeaza transportul angajatilor la locul de munca. Acest lucru este benefic si convenabil, deoarece toti angajatii tai vor incepe sa lucreze in acelasi timp, nu vor fi nervosi de blocajele din trafic si vei scapa de grija ca unii angajati intarzie in orele de varf.

 

Transportul angajatilor este foarte benefic  mai ales pentru acei antreprenori a caror fabrica de productie este amplasata in afara orasului. De asemenea, daca vrei sa organizezi excursii turistice sau excursii in afara orasului, atunci ai nevoie de servicii de inchirieri microbuze. Firma de inchirieri microbuze incheie de cele mai multe ori acorduri pe termen lung pentru inchirierea de microbuze.

Inchirieri autocare

Solicitand servicii de inchirieri autocare pe termen lung, clientul primeste, de regula, reduceri substantiale, la semnarea contractului, si totul este calculat individual. Ai intotdeauna dreptul de a alege autocarul care iti place cel mai mult. Acum industria produce autocare concepute pentru un numar diferit de pasageri. Vei fi ajutat sa alegi mijlocul de transport de care ai nevoie pentru munca si servicii, pentru clienti sau angajatii tai.

 

In orice vreme, in orice alte circumstante, firma de inchirieri microbuze transcarsrl iti ofera intotdeauna un microbuz inchiriat la poarta companiei tale, la ora stabilita, care va fi gata sa plece pe ruta specificata. Inchirierea autocarului pe termen lung este  adesea folosita de pensiuni, case de vacanta, centre turistice, scoli si gradinite. Inchirierea pe termen lung a autocarelor  este benefica pentru organizatiile si cluburile sportive.

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook

IN Trending