Connect with us

BAZAR

Servicii vidanjare si desfundare canalizare in Bucuresti atat de utile in sezonul ploios

Avatar

Published

on

Pparca Dunarea se muta pe strazile Bucurestiului. Din Micul Paris, Capitala noastra devine Marea Venetie. Farurile aprinse ale masinilor se zaresc sub apa maloasa, din canale apa tasneste cu putere ca de la cismea.

In cursul ei prin curti, pe terase si pe strazile care nu au apucat sa fie maturate, apa duce totul: cutii de carton, ambalaje din plastic, pietris, frunze si crengi rupte. Uneori este capabila sa duca si scaune mici si usoare pe care le farama aruncandu-le de corpuri dure, jucarii uitate de copii pe afara. In conditiile acestea, sa nu ne miram, cand ne trezim cu puturile absorbante pline, desi vidanja a venit acum 2-3 saptamani si ca iar s-a infundat canalizarea.

Apa are o forta nebanuita, tocmai de aceea este pusa sa ne produca electricitatea de care avem nevoie.

Lasand problemele nerezolvate, la urmatoarea ploaie orasul se va infesta pur si simplu. Toti microbii aceia din canalizare, din puturile nostre absorbante vor invada orasul si ne putem alege cu o epidemie severa.

Iata de ce pe timp ploios trebuie sa solicitam mult mai des servicii servicii vidanjare si desfundare canalizare in Bucuresti celei mai bune si mai dotate firme de profil: Calypsomono.ro. In cazul in care nu stii unde s-a infundat canalizarea, ei sunt capabili sa faca inspectia video a canalizarii si sa depisteze toate disfunctiile.

Sunt probleme care necesita rezolvare, cu toata criza de timp in care ne aflam. La asta s-au gandit reprezentantii firmei de mai sus, care au simplificat mult posibilitatile de consiliere si contactare.

Persoana care are nevoie de vidanjare, de desfundare canalizare mecanizata sau de curatare mecanizate, poate obtine oricand o programare online, sa nu mai fie nevoita sa se deplaseze la sediul firmei.

Deoarece lucrarile sunt de calitate premium, facute la timp si al programarii simplificate, numarul clientilor multumiti sunt de ordinul miilor. Nu trebuie sa ai retinere ca nu stii termenii de specialitate, ca vei solicita gresit un serviciu si ca vor rade de tine. Incepe conversatia cu ei solicitand consultanta gratuita.

Calypsomono.ro le ofera clientilor:

-un site bine pus la punct, prietenos cu vizitatorii si util. Aici sunt prezentate informatii complete despre serviciilor lor, datele de contact, dar si un formular online prin care se poate obtine o programare rapida cu economie substantiala de timp. Imaginile demonstreaza si ele calitatea lucrarilor si faptul ca sunt facute curat, fara sa aiba un efect traumatizant asupra clientului.

-gama variata de servicii atat de utile confortului la bloc, la locul de munca sau la casa. De pilda la marile restaurant trebuie sa se faca periodic vidanjarea separatoarelor de grasimi, in gospodariile care au sisteme de canalizare autonome inspectii periodice ale acestora si vidanjarea puturilor absorbante sau a foselor septice.

Ei dispun de echipamente care sa realizeze inspectii video ale canalizarii, sa depisteze orice disfunctie.

-dotarile la standarde internationale. Sa incepem cu vidanjele! Sunt etanse, fara miros, absorbtia continutului decurge fara sa se mai polueze atmosfera, iar la sfarsit se ofera si curatarea mecanizata a putului absorbant ca pe peretii acestuia sa nu se pietrifice mizeria. Se lucreaza foarte curat. Calypsomono.ro detine certificarile de calitate iso, in special cele referitoare la grija fata de mediu, de aceea au locuri securizate de deversare a dejectiilor.

Serviciile de vidanjare si desfundare canalizari au evoluat atat de mult, incat nu trebuie sa ne mai fie teama sa deschidem poarta vidanjei sau sa primim echipa de muncitori in curte.

In afara sursei primare de miros, care ne determina sa ii aducem neintarziat sa intervina, niciun alt incident olfactiv nu are loc pe perioada interventiei.

Se lucreaza atent si curat, iar acesta este un alt motiv pentru care sunt solicitati. Vidanjele curate nu miros nici pe perioada vidanjarii, nici dupa aceea. Clientii au evaluat cu nota 10 si interventiile lor in cladiri, fiindca au lucrat extrem de atent, sa nu murdareasca si sa nu deranjeze nimic.

Cu toate ca lucreaza repede si bine, preturile lor sunt cele mai mici de pe piata de profil.

Cu ei mergi la sigur, fiindca garanteaza lucrarile pe care le fac si nu merg niciodata pe improvizatii. La cat sunt de intelegatori este posibil sa iti puna la dispozitie echipa in cazul unei urgente, asa ca intra pe site si ia datele de contact pentru orice eventualitate!

Curatarea si spalarea canalizarii cu pompa de inalta presiune si/sau cu pompa de vid inseamna eliminarea mirosului dubios de canal cand ti-e lumea mai draga.

Firma prezentata mai sus ne ajuta sa ducem o viata fara grija mirosurilor dubioase si a canalizarii care se infunda, fiindca trimite la fata locului specialistii cu utilajele si masinile necesare.

Ea introduce si in tara noastra tot ceea ce apare nou in domeniul vidanjarii si canalizarii la nivel international. Datorita Calypsomono.ro avem la dispozitie vidanje care se inchid ermetic si mirosul nu se degaja in atmosfera, cand se golesc puturile absorbante din gospodarie. Inspectiile video ale canalizarii si spalarile/curatarile mecanizate sunt alte facilitati menite sa ne tina departe de izurile dubioase si de expunerea la microbi care ne-ar putea imbolnavi.

In concluzie, nu apelati la altcineva pentru astfel de servicii, din moment ce Calypsomono.ro are cei mai buni specialist, echipamente si masini de cea mai buna calitate si disponibilitate maxima!

Comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente

Gala Women in Economy 2020 premiază excelența în business

Avatar

Published

on

  • În prezența Excelenței Sale, Președintele României, domnul Klaus Iohannis și a domnului prim-ministru interimar, Ludovic Orban, pe 04 martie 2020, la Ateneul Român, începând cu ora 19:00, doamnele din lumea afacerilor vor fi premiate în cadrul Galei “Women in Economy” 2020.
  • Vor fi premiate antreprenoare de top, doamnele care conduc cele mai mari companii din România.
  • Se vor prezenta rezultatele studiului KeysFinn privind Antreprenoriatul feminin, un deceniu de provocări. Era 4.0.
  • Psihologul Simona Nicolaescu, fondator Dynamic HR, va prezenta rezultatul sondajului realizat la cererea CONAF referitor la Rata Natalității din România.

 

Meritele doamnelor care au schimbat lumea afacerilor din România trebuie recunoscute. Cu o educație academică solidă, acestea au reuşit să-și dovedească valoarea într-un mediu extrem de complicat. Indispensabile în organizații, fac parte din board-uri și chiar conduc destinele celor mai mai mari companii prezente în România. Mai mult, cu muncă și perseverență, cele care au ales drumul antreprenoriatului au reușit să găsească veritabile rețete de succes.

Cristina Chiriac, președinte CONAF: “Organizația noastră este una tânără, care a coagulat puterea femeilor de afaceri din toate domeniile economice și nu s-a ferit să ridice problemele mediului de afaceri și să ofere soluții. Începând de anul trecut, celebrăm eforturile femeilor de succes prin Gala CONAF. Femeile de afaceri au demonstrat că pot face performanță, la nivel de top managemement, în orice domeniu economic – de la IT, servicii, industrie grea, industrie ușoară, resurse subterane, comunicații, art and design. Gala CONAF 2020 susține astfel egalitatea de șanse și egalitatea de gen, marcând anul acesta o premieră – trofeele vor fi oferite doamnelor exclusiv de către domni. Evenimentul va avea o amploare deosebită, se va ține în prezența a peste 800 de invitați, antreprenorii de top vor dărui sau vor primi premii, iar prezența Excelenței Sale, președintele Klaus Werner Iohannis și a premierului interimar Ludovic Orban, ne onorează și le muțumesc.”

Gala „Women in Economy” 2020 va aduce în premieră în atenția autorităților și a celor mai importanți reprezentanți ai mediului de afaceri din România prezenți la Ateneul Român, rezultatele studiului  KeysFinn privind Antreprenoriatul feminin, un deceniu de provocări. Era 4.0În aceeaşi notă vor fi prezentate și concluziile sondajului „Rata natalităţii în România” realizat  de Dynamik HR la cererea  CONAF. Evenimentul se va bucura de prezența a peste 800 de invitați, oameni de afaceri din România și din străinătate, parteneri și reprezentanți ai instituțiilor care susțin implicarea și dezvoltarea inițiativelor feminine în afaceri, în societate sau în cultură.

Gala ,,Women in Economy” este la a doua ediție, continuă seria inițiativelor organizate de CONAF, prin care celebrăm performanța fără a ocoli problemele și temele sensibile din economia românească, dar la care venim și cu soluții. De exemplu Pactul pentru Muncă și Pactul pentru Educație Antreprenorială prin care vor fi introduse opțional orele de antreprenoriat în școli, începând cu ciclul gimnazial. Acesta reprezintă un prim succes în demersul organizației de a eficientiza sectoare importante ale economiei românești.

La prima ediție a Galei “Women in Economy” care a avut loc pe 07 martie 2019 la Opera Națională București, doamnele, Christina VERCHERE – CEO OMV, Corina POPESCU- Director General Electrica, Liudmila CLIMOC- CEO Orange, Raluca CRIȘAN – Director General Divizia Imobiliară Immochian, Anca VLAD – Președinte Fildas-Catena, Măriuca TALPEȘ – Bit Defender, Mihaela MARCU – fondator Medlife, Adriana CRISTEA – Director General ARC Parc Industrial Dej, Camelia ȘUCU – fondator Class Living, Lucia MORARIU – Director General Eximtur, Daniela KASPER – Kasper Imobiliare, Nora SEROUSSI – Seroussi, Osnat PELED – Președinte BWFR, au fost premiate pentru Excelența în Antreprenoriatul Feminin.

CONAF este singura entitate confederativă din România ce are ca obiectiv principal susținerea și promovarea antreprenoriatului feminin, implicându-se activ în diferite proiecte economice, sociale și  culturale. Încă de la începutul acestor demersuri, sprijinite permanent de către Administrația Prezidențială, confederația a militat pentru o economie puternică și competitivă pe plan internațional, fiind semnate o serie de parteneriate cu alte organizații la nivel european.

Gala „Women in Economy” 2020 este un eveniment organizat de Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), Federaţia Patronatelor Femeilor Antreprenor (FPFA) și Patronatul Femeilor Antreprenor (PFA) în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Identităţii Naționale.

Acest eveniment va fi realizat cu sprijinul companiilor partenere care au aceleași valori ca și noi: viziune, competitivitate, implicare socială activă și sprijinirea inițiativelor antreprenoriale.

CONAF www.conaf.ro reuneşte interesele femeilor antreprenor, promovează și susține antreprenoriatul românesc, deschizând orizonturi de colaborare și cooperare atât pe plan intern cât și internațional. Confederația a luat ființă ca urmare a necesității de a crea o cultură antreprenorială adaptată la noile trenduri în materie de business. Astăzi, 28,9% din antreprenorii români sunt femei, iar vocea femeilor antreprenor trebuie să se facă auzită. CONAF s-a născut prin asocierea a 2 Federații patronale, 6 Patronate și 5 Asociații naționale.

Comentarii

Continue Reading

Evenimente

Concertul Pro FM Super Girl 2020: Ce artisti vor urca pe scena?

Avatar

Published

on

Jo va fi printre artistele care vor da tonul primăverii la început de martie, la concertul Pro FM Super Girl. Prezentă în această dimineață la matinalul Pro FM, talentata Jo a dezvăluit ascultătorilor “Dimineții Blană” că și-a schimbat planurile de vacanță pentru a urca pe scena Pro FM Super Girl.

„Eu îmi luasem biletele pe patru (n.r. martie), iniţial, şi mi le-am mutat, pentru Super Girl şi proiectele în care am intrat,” a spus invitata matinalului Dimineața Blană, care și-a amânat călătoria în Thailanda, ca să cânte alături de Lidia Buble, Delia, Roxen şi Joylin, pe 5 martie 2020, la ParkLake Shopping Center.                                                                                                                                                                                Jo și-a făcut încălzirea pentru Pro FM Super Girl cu o cântare live în studioul Pro FM unde a adus noua ei piesă, „Lacrimile”, melodia care a devenit hit în scurt timp şi se bucură de 2,6 milioane de vizualizări pe Youtube.

Provocată de matinalii Pro FM, Sebastian Coțofană și Mădălina – Red Blonde, să facă pe “Sherlock Holmes” al vocilor, Jo a uimit audiența cu priceperea și intuiția ei. „Cântăreţul secret” n-a fost niciun mister pentru ea; Jo a ghicit toţi artiștii cu brio, inclusiv pe Juno, iubitul ei.

„Mi-am dat seama, că ştiu cum «se prosteşte» pe acasă,” a spus fata care e gata să lase vacanța pe altădată, ca să celebreze cu super muzică primul concert Pro FM al anului.

Edițiile precedente Pro FM Super Girl au strâns lângă scena Pro FM mii de fani ai muzicii bune și i-au adus aproape de public pe cei mai iubiți artiști – Antonia, Feli, Sore, Nicoleta Nucă, Jazzy Jo, Deepcentral, Vunk, Matteo, Guess Who, Alina Eremia, Delia, Grasu XXL, Cerebel, Dj Sava și Raluka, Giulia, Crush și Alexandra Ungureanu, Neylini, Matteo, Ama și trupa De Moga Music cu What’s Up.

Pentru cele mai fresh informații despre concert, stați cu urechile la radio și cu ochii pe www.profm.ro.

Comentarii

Continue Reading

Muzica

Feli lanseaza „Sus pe munte”, o marturie pasionala despre viata in doi

Avatar

Published

on

FOTO CREDIT: FABRICA DE PR

Feli lanseaza „Sus pe munte”, a patra felie din jurnalul ei muzical #Felidinpoveste, in care vorbeste despre prima noapte de dragoste si intaia noapte de familie. Dupa marturiile in vers si muzica pe care le-a facut odata cu lansarile de succes „Omule, deschide ochii”, „Cand rasare soarele” si „Frunze cad”, Feli a simtit sa spuna celor care ii asculta muzica povestea plina de pasiune a inceputului de viata de familie care i-a schimbat si infrumusetat cu totul viata.

„Este o felie intima pe care mi-am dorit mult sa o spun in jurnalul meu muzical, pentru ca este coplesitor cand te intalnesti cu iubirea de parca ar fi pentru prima data cand simti asta, pentru ca nimic din ce a fost pana acum nu seamana ca intensitate si esenta. „Sus pe munte” este locul cel mai frumos in care poate sa te aduca iubirea, locul acela senin, plin de pasiune din care poti incepe sa desenezi cel mai frumos viitor cu putinta pentru sufletul si viata ta.”, spune Feli povestea din spatele feliei pasionale de jurnal „Sus pe munte”.

Poveste de om mare, cu suflet fierbinte de adolescent, „Sus pe munte” are ca sound si vers, asemeni „feliilor” de viata lansate pana acum,  inspiratie din folclorul romanesc pe care artista Feli il adora si din care se „hraneste” cu nesat: „Intreg jurnalul muzical #Felidinpoveste este un proiect cu inspiratie folclorica, pentru ca eu simt ca inima oricarui roman pulseaza la modul autentic in acest sound.”, marturiseste artista fascinata de muza ei in muzica, Maria Tanase.

Co-productie HaHaHa Production si CatMusic, cu muzica facuta de Feli, Florin Boka, Serban Cazan, Lucian Nagy si cu versurile scrise de Feli, „Sus pe munte” dezvaluie o latura intima si curajoasa a personalitatii lui Feli prea putin stiuta pana acum: „Ne tot ferim sa spunem lucruri de oameni mari, ne ferim sa ne marturisim dragostea in felul in care o simtim, ascundem lucruri esentiale despre viata in doi de parca ele nu ar exista, cand de fapt ele ne fac sa ne simtim vii si cu sens. Inceputul unei povesti in doi este atat de plina de sentimente si atat de insemnata mai ales atunci cand ajunge sa fie o poveste de trei, incat este esential sa o spunem, fiecare cum putem mai bine, eu am ales sa fac asta prin vers si cant, restul lumii sa o faca asa cum alege, dar sa o exprime, ca e pacat sa ramana nemarturisita!”, declara cu convingere artista completa Feli ale carei piese o reprezinta 100%, pentru ca sunt bucati din sufletul si viata ei.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0