Connect with us

UTILE

Serviciile de amanet auto pot aduce multiple avantaje !

Avatar

Published

on

Sunteți într-o situație în care nu puteți să vă plătiți facturile, deoarece nu aveți suficient bani la îndemână în momentul necesar sau trebuite să plătiți diverse servicii medicale, însă bugetul nu vă ajută ori vă aflați într-o altă situație delicată care necesită o anumită sumă de bani? Dacă ați răspuns afirmativ, puteți să luați în considerare serviciile unei case de amanet.

Obținerea unui împrumut prin intermediul unei case de amanet, nu implică o verificare a creditului sau un proces complex și birocratic de aplicare, spre deosebire de un împrumut pentru nevoie personale de exemplu, la o bancă. Aceasta este, de asemenea, o alternativă mai bună în comparație cu împrumuturile acordate de bănci pe baza veniturilor lunare, împrumuturi față de care poate exista riscul de a nu acoperi nevoile dumneavoastră. Cu toate acestea, împrumuturile în cazul unei case de amanet, necesită furnizarea unui element, a unui bun de valoare, pentru a servi drept garanție. Ar putea fi o bijuterie, un bun vechi dar valoros sau un dispozitiv electronic. Practic, tot ce dețineți și are valoare monetară este acceptabil, atâta timp cât acea valoare este una considerabilă, astfel încât să existe o rentabilitate pentru ambele părți.

Puteți utiliza o varietate extrem de mare articole, dar unele bunuri pot să oferă o valoare mai mare decât altele. Există o serie foarte populară de bunuri și articole pe care oamenii le amanetează, datorită faptului că discutăm despre o anumită valoare pe piață.

  • Bijuterii – de departe, bijuteriile sunt bunurile care sunt cel mai des solicitate când discutam despre casele de amanet. Valoarea acestora este una incontestabilă, în special în ceea ce privește acele bijuterii din aur. Aceasta includ inele, coliere și brățări. Valoarea depinde de greutatea sa, de calitatea meșteșugului și de design, printre altele.
  • Ceasuri – ceasurile de la brand-uri de lux sunt extrem de populare. Rolex este probabil cel mai bun exemplu, iar astfel de bunuri sunt la mare căutare în ceea ce privește serviciile caselor de amanet. Pentru stabilirea valorii, sunt necesare diverse date cu privire la ceas, date precum modelul, vârsta, starea generală și așa mai departe. Daca aveți un ceas de la un brand cunoscut, funcțional și într-o stare estetică bună, cu siguranță puteți face un împrumut considerabil.
  • Dispozitive electronice – dispozitivele cum ar fi smartphone-urile, tabletele și laptopurile și așa mai departe oferă posibilități multiple. În special daca discutam despre un device de ultima generație, atunci cu siguranță discutăm despre o valoare mare pe piață în bani, ceea ce înseamnă că, puteți amaneta astfel de dispozitive electronice și veți putea obține suma necesară în funcție de problema pe care o aveți.
  • Monede și alte bunuri vintage de colecție – valoarea monedelor vechi, în special dacă avem parte de colecții întregi, este una extrem de mare. De asemenea, există o mulțime de bunuri vintage care sunt la mare căutare, astfel că, acei colecționari de „vechituri” își vor începe majoritatea căutărilor, în cadrul unei case de amanet.

Casele de amanet nu numai că reprezintă o idee bună pentru un împrumut pe termen scurt, dar, aici, puteți vinde definitiv acele bunuri, printr-o procedură foarte sigură, simplă, rapidă și eficientă, fără nici un fel de bătaie de cap. Tot ce trebuie să faceți, este să vă prezentați cu respectivul articol la sediul unei case de amanet, ulterior fiind realizată o evaluare, primind astfel o ofertă pe care o puteți accepta sau nu.

Piața serviciilor de amanet este din ce în ce mai largă, în prezent, existând inclusiv case de amanet auto, fiind acceptate autovehicule de toate tipurile, autovehicule care se afla în stare de funcționare și care au o anumită valoare pe piață, astfel încât, atât persoana fizică ce apelează la astfel de servicii, cât și casa respectivă de amanet, să poată avea de câștigat. Astfel, fie se poate obține un împrumut garanția fiind autoturismul personal, fie îl puteți vinde dacă doriți acest lucru.

O soluție mai mult decât excelentă în ceea ce privește serviciile de amanet auto, este reprezentată de echipa autokredit.ro.

Când spuneți autokredit.ro, este vorba despre o societate care este specializată în prestarea serviciilor de amanet auto, fiind o societate formată dintr-o echipă de profesioniști experimentați în domeniul împrumuturilor cu garanții auto.

În ziua de astăzi, creditele bancare sunt din ce în ce mai greu de obținut, poate dura un timp iar birocrația poate crea bătăi de cap. Astfel, prin intermediul unei case de amanet, puteți obține rapid și eficient suma dorită, chiar în aceeași zi, printr-un minim de acte necesare. Este de menționat faptul că, echipa autokredit.ro vine în întâmpinarea nevoilor clienților, cu un pachet de finanțare avantajos, un pachet flexibil, rapid și fară riscuri.

Practic, apelând la serviciile celor de la autokredit.ro, nu vă trebui decât să urmați 3 pași simplu, pași care constau într-un simplu apel către echipa, după care vă puteți deplasa cu mașina pentru semnarea contractului iar la final, veți putea pleca cu banii cash. Toată procedura este una extrem de simplă și rapidă, de departe cel mai mare avantaj fiind, faptul că veți putea pleca cu banii necesari, în numai câteva minute.

Acestea fiind spuse, sunteți invitați să accesați site-ul autokredit.ro, unde vă sunt puse la dispoziție toate detaliile de care aveți nevoie, de la actele necesare și până la comisioanele percepute, astfel încât, să puteți fi puși în temă cu toate informațiile necesare. Online, puteți găsi informații cu privire la modalitatea în care se fac împrumuturile, precum și cu tipurile de autovehicule combatibile, vânzări auto, dar și o galerie foto.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UTILE

Prima platforma instant pentru generarea contractului de vanzare/cumparare auto!

Avatar

Published

on

Tu stiai ca s-a lansat primul contract auto cu livrare instant? Platforma www.contract-auto.ro este un concept nou pe piata romaneasca, care-si doreste sa vina in ajutorul vanzatorilor si al cumparatorilor de automobile intr-o fractiune de secunda.

Daca esti pasionat de tehnologie si daca-ti doresti sa vinzi sau sa cumperi o masina la propriu, la fel de simplu cum ai si gasit-o (de exemplu, atunci cand vizualizezi si decizi sa beneficiezi de o oferta online, prezenta pe site-urile de vanzari-cumparari automobile sau in Social Media), platforma iti vine in ajutor sa finalizezi tranzactia cu aceeasi usurinta. Iar intregul proces ti se va parea floare la ureche, mai ales daca ai un minim de experienta in utilizarea device-urilor si a site-urilor de pe internet!

Iar daca cunosti un prieten, o ruda sau o persoana in varsta care-si doreste de asemenea sa vanda sau sa cumpere un automobil, ii poti da de stire sau ii poti ajuta sa-si realizeze propriul contract auto, simplu si rapid. Intregul proces dureaza doar cateva minute, site-ul fiind usor de accesat, cu un timp rapid si scurt de raspuns pe orice dispozitiv, datorita optimizarii complete.

De ce sa folosesti platforma Contract Auto ?

Fie ca ai o masina veche sau noua, contract-auto.ro iti permite sa realizezi cu aceeasi usurinta orice contract de vanzare-cumparare.

Poti completa fisierul DRPCIV si de pe site-ul institutiilor oficiale, insa acesta intampina deseori, din pacate, numeroase dificultati.

Platforma contract-auto.ro va vine in ajutor cu un formular simplu de accesat si de completat prin intermediul paginii online de unde puteti solicita realizarea unui contract cu usurinta.

Prin accesarea formularului vi se vor pune la dispozitie o serie de casute cu detalii privind cumparatorul sau vanzatorul, respectiv detaliile aferente masinii, indiferent ca vorbim de o masina de dimensiuni mici sau de o masina cu tonaj ridicat. Contractul poate fi realizat pentru orice tip de masina, indiferent de specificul acesteia, fara niciun fel de probleme.

Acest contract nu este prevazut si cu semnatura instant, insa va fi trimis ulterior confirmarii platii pe email, de unde acesta poate fi descarcat si semnat de ambele parti astfel incat sa capete valoarea unui act perfect valid, fara a mai fi necesar sa umbli pe la fel si fel de birouri.

Costul contractului este emis in mod automat si transparent inainte de finalizarea tranzactiei, astfel incat sa stii in detaliu cat trebuie sa platesti pentru serviciul aferent. In orice caz, vei putea observa si tu ca costul este cu mult mai mic fata de cel pe care ti-l poate solicita un birou de creare acte auto, fapt ce face aceasta tranzactie mult mai avantajoasa si mai simpla in intreg ansamblul ei.

Pasul final este sa printezi documentul venit pe email si sa-l semnezi efectiv, respectiv sa-l oferi  cumparatorului interesat astfel incat ambii sa aveti siguranta si intreaga documentatie necesara pentru a finaliza cu succes procesul de vanzare-cumparare.

Nu uita ca poti apela la acest serviciu oricand si oriunde, indiferent de numarul contractelor pe care doresti sa le realizezi.

Comentarii

comments

Continue Reading

UTILE

Proiectul de lege care va costa PIB-ul României miliarde de euro va fi discutat astăzi în guvern

Avatar

Published

on

By

Proiectul de Lege de care depinde agenda digitalizării României și care a fost anunțat ieri, este posibil să ajungă astăzi pe masa guvernului. Acesta conține condițiile pe care companiile trebuie să le îndeplinească concomitent pentru a putea participa la construirea rețelelor de telecomunicații 5G în România.

În ceea ce privește furnizorul de echipamente Huawei, dacă acesta va fi exclus din acest proces, cu siguranță vor exista niște repercursiuni serioase asupra economiei naționale și nu numai.

Scoaterea de pe piaţă a Huawei va oferi o imagine foarte proastă investitorilor, mai ales celor privaţi, care se vor întreba cum îşi pot proteja investiţiile existente şi ce garanţii mai poate avea pentru viitorul business-ului şi potenţialul investiţiilor.

Conform analizei impactului Proiectului de Lege, dacă acesta va intra în vigoare, iar companiile chineze vor fi excluse, operatorii și consumatorii români vor suferi pierderi economice de 9,35 miliarde de euro, iar rețeaua operatorilor de telefonie mobilă va fi instabilă cel puțin timp de 2-3 ani. Această excludere va însemna pentru operatori obligația de a înlocui un număr mare de dispozitive existente ceea ce va duce la pierderi de venituri semnificative.

Mai mult decât atât acest lucru va afecta numărul de locuri de muncă, achizițiile și contribuția economică a Huawei la viitoarea construcție 5G, a cărei valoare se ridică la 4 miliarde de euro și care ar urma să creeze peste 6.000 de locuri de muncă.

Acest proiect a început în 24 august 2020, în urma unor dezbateri și consultări pe tema unei propuneri de proiect de lege 5G. După 8 luni, draftul de lege încă nu are o formă care să țină cont de recomandările primite, după ce Asociația Operatorilor Mobili și-a exprimat obiecțiile. De asemenea, Ministerul de Justiție a intervenit cu sugestii.

Forma actuală a acestui proiect de lege nu a adus însă schimbări esențiale, iar recomandările oferite de Consiliul Concurenței, Ministerul Justiției, operatori și asociațiile din industrie nu au fost implementate. În acest moment modificările propunerii de lege sunt minime față de forma din 2020.

Proiectul de Lege 5G ar trebui să crească beneficiile economice și calitatea serviciilor în România, însă în forma actuală se pare că nu atinge niciunul dintre aceste două puncte.

Comentarii

comments

Continue Reading

UTILE

Creditele online și impactul lor asupra scorului de credit

Antonio SeoPower

Published

on

image001

Cu siguranță toată lumea știe ce este un împrumut și majoritatea dintre noi la un moment dat în viață vom avea cel puțin un împrumut activ pe numele nostru, fie că este vorba de un credit ipotecar sau auto, sau ceva mai mic, cum ar fi un credit de consum. În Statele Unite, percepția asupra creditului este total diferită de cea din România. Majoritatea americanilor au cel puțin un card de credit și sunt obișnuiți să cumpere totul pe credit și să plătească factura cardului de credit la sfârșitul lunii. În România lucrurile stau puțin diferit. Lumea recurge la un împrumut doar atunci când nu există altă cale și are cu adevărat nevoie de bani. Aici ne referim în special la creditele de consum sau la microcredite (credite cu valori reduse).  Aceste tipuri de microcredite pot funcționa în favoarea noastră, ne pot ajuta să profităm de oferte avantajoase și de asemenea, ne pot ajuta în construirea unui scor de credit bun.

Un scor de credit ridicat este ceva foarte pozitiv, deoarece spune creditorului că sunteți un bun debitor, că vă rambursați împrumuturile la timp, că sunteți fiabil și responsabil. Datorită tuturor acestor informații, creditorii se simt mai încrezători atunci când vă oferă un împrumut, își doresc să deveniți clientul lor și prin urmare, sunt dispuși să vă ofere anumite beneficii. Scorul de credit ridicat o să vă fie în special de ajutor atunci când o să doriți să împrumutați o sumă mai mare de bani.

Dacă până în prezent nu ați avut niciun credit activ, nu aveți un scor de credit, și poate vă gândiți că acest lucru este unul pozitiv, însă nu este tocmai așa. Creditorul nu dispune de acele informații valoroase, nu cunoaște profilul dvs. de client. Din această cauză, putem vedea din ce în ce mai multe tactici și strategii privind construirea unui scor de credit pozitiv, una dintre ele fiind de a lua microcredite și de a le rambursa la timp. Acestea fiind spuse, nu încercăm în niciun fel să vă încurajăm să luați împrumuturi dacă nu aveți nevoie de ele, dar dacă aveți nevoie de bani este bine de știut cum altfel poate să vă ajute un astfel de credit.

Creditele online și creditele până la salariu sunt adesea credite nebcancare oferite de instituții financiare nebancare (IFN). Aceste credite sunt accesibile unei proporții mai mari ai populației, având condiții de eligibilitate foarte flexibile. IFN-urile oferă credite și persoanelor cu venit minim pe economie și persoanelor cu un scor de credit mic sau mediu. Sunt credite rapide, în unele cazuri banii fiind transferați în mai puțin de 30 de minute de la completarea cererii de credit. IFN-urile își asumă acest risc contra unui cost, astfel, dobânzile percepute de IFN-uri sunt mai mari decât cele oferite de bănci, însă cum popularitatea acestor instituții crește, creditorii se văd nevoiți să reducă dobânzile, însă în continuare există pe piață si IFN-uri cu dobânzi foarte mari.

Din cauza faptului că numărul IFN-urilor crește (în prezent sunt înregistrate peste 160 de IFN-uri în România), găsirea celui mai avantajos credit poate să dureze mult timp și să devină chiar stresantă. Compararea ofertelor este foarte importantă, însă nu trebuie să fie proces obositor și stresant, și asta datorită Moneezy România. Moneezy este o platformă internațională de comparare a creditelor online, acum disponibilă și în România. Cu Moneezy puteți scana rapid ofertele disponibile de credite online și puteți lua o decizie informată în doi timpi și trei mișcări. Moneezy este 100% gratuit și foarte ușor de utilizat. Vă ajută să obțineți o bună imagine de ansamblu asupra pieței de creditare nebancare în doar câteva minute, iar dacă ați găsit credit potrivit, trebuie doar să apăsați pe butonul „Aplică aici” și veți fi redirecționat câtre creditorul ales. Important de menționat este si faptul că apăsarea pe acel buton nu implică obligativitate, până când contractul de credit nu este semnat, clientul nu are niciun fel de obligativitate față de creditor.

Comentarii

comments

Continue Reading

UTILE

Atinge independenta financiara ca model de videochat la Studio DeLuxe

Razvan Badea - Redactor

Published

on

Tot mai multe tinere isi doresc sa atinga independenta financiara rapid. Desi suntem convinsi ca independenta financiara atat de ravnita poate fi atinsa, dorim sa fim sinceri si sa iti spunem ca nu poate fi dobandita usor si cu atat mai putin intr-un timp scurt.

Probabil ca ai trecut pragul multor firme incercand sa treci cu bine o multime de interviuri si te-ai lovit de aceeasi cerere a angajatorilor: experienta. Este foarte dificil sa ocupi un loc de munca pe placul tau dar care sa iti si permita un venit suficient pentru a-ti indeplini visurile.

Exista o mare cerere pentru angajari videochat Bucuresti tocmai datorita faptului ca foarte multe fete doresc sa lucreze ca modele de videochat in speranta ca in scurt timp vor ajunge sa castige o multime de bani.

Este foarte adevarat ca videochatul este un domeniu de activitate de viitor, in care se castiga sume cu adevarat impresionante, dar trebuie sa stii ca nu este deloc un job usor si presupune ca tu sa fii o persoana muncitoare, implicata in activitatea sa, atenta la aspectul sau fizic, cu un psihic puternic, rezistent la stres, dar mai cere si o buna capacitate de comunicare si o buna cunoastere a limbii engleze.

Paleta de oferte de angajari in videochat este larga si vei gasi o multime de anunturi, care mai de care mai atragatoare, cu promisiuni ca: masina, casa, vacante de lux sau alte bonusuri ori salariu minim garantat de mii de dolari. Nu totul este asa cum pare si ar fi bine sa fii realista: nu tot ce zboara se si mananca, stii vorba aceea.

 

Ce cauta un studio de videochat cand angajeaza modele de videochat?

Personalitatea si aspectul tau fizic sunt primele elemente analizate la un interviu de catre reprezentantii unui studio de videochat. O fata mereu vesela, optimista si energica va fi mereu pe placul tuturor, nu doar in videochat, ci si in orice alte circumstante.

Este vital sa ai o atitudine proactiva, sa arati ca esti dornica sa evoluezi, sa iti optimizezi permanent aptitudinile iar, dupa cum probabil stii, atitudinea pozitiva duce rapid catre atractie, ulterior aceasta transformandu-se intr-un atu prin care poti fi una dintre fetele care nu doar ca apeleaza la ofertele de angajari in videochat in Bucuresti sau orice alt oras, ci una care chiar va fi angajata ca model de videochat.

Pentru a veni in intampinarea dorintei tale de angajare, dorim sa iti oferim un job foarte bine platit, ca model de videochat la Studio DeLuxe. Trebuie sa iti spunem ca angajam modele de videochat cu sau fara experienta. Iata, deci, ca nu este obligatorie experienta, cum este in cazul altor locuri de munca, mentionate mai sus.

Drumul tau catre independenta financiara si realizarea tuturor visurilor porneste de la un interviu care te va ajuta sa afli toate detaliile dorite. De asemenea, noi iti asiguram confidentialitate permanent. Identitatea ta va ramane secreta atat in urma unui interviu cat si pe durata perioadei in care ai lucra la studioul nostru dar si ulterior. Este un aspect caruia ii acordam multa atentie si pe care il respectam intru totul.

 

Cine suntem?

Studio DeLuxe este un studio de videochat care are o experienta de peste 12 ani in videochat, timp in care am testat toate site-urile de videochat celebre si nu numai, pentru a putea astazi sa iti usuram calea prin care sa ajungi, curand, prin munca si perseverenta, la tot ceea ce iti doresti.

Studioul nostru este localizat in Bucuresti,  aproape de Piata Iancului, intr-o locatie selecta, intima, ferita de ochii curiosilor. Camerele modelelor sunt amenajate intr-un stil luxos, adaptat conditiilor de munca in videochat.

Utilizam tehnologie de ultima generatie si investim sume mari in acest segment deoarece ai nevoie de toate resursele necesare pentru a putea lucra in cele mai bune conditii.

De asemenea, in cadrul studioului nostru, am creat si mentinem o atmosfera relaxata, vesela, prietenoasa deoarece consideram ca suntem o echipa si fiecare dintre noi isi poate aduce aportul la succesul tau.

De asemenea, suntem un studio de videochat 100% legal, respectiv angajarile se fac obligatoriu cu contract individual de munca si platim la zi toate taxele si impozitele astfel incat legile sa fie mereu respectate si tu sa fii in deplina legalitate, permanent!

 

Te poti convinge de toate cele de mai sus sunandu-ne la numarul de telefon  0759 451 365 sau prin email la adresa office@studiodeluxe.ro.

Stabilim un interviu fara nici un fel de obligatii pentru tine in cadrul caruia sa ne cunoastem reciproc la o cafea si suntem convinsi ca iti vei gasi rapid locul in echipa noastra!

Te asteptam! Contacteaza-ne chiar astazi si fa primul pas ce iti va schimba viata intr-un mod radical, grijile financiare devenind doar o amintire.

Comentarii

comments

Continue Reading

UTILE

Ce mananca romanii – informatii si statistici

Avatar

Published

on

By

Multi dintre noi suntem preocupati de ceea ce mancam si ne dorim sa ne hranim cat mai sanatos, pentru a avea o viata lunga si fericita. Sunt insa si cazuri destul de multe in care oamenii consuma foarte multe prajeli, carnuri grase, paine in exces si asa mai departe. Unii o fac din placere, altii pentru ca nu isi permit financiar sa cumperi alimente cu adevarat hranitoare si sanatoase.

Iti prezentam acum cateva date statistice si informatii interesante cu privire la diverse alimente pe care le consuma cetateni Romaniei:

  1. Paine

Painea este un aliment de baza la noi in tara. Iti vine sau nu sa crezi, in medie, in decursul unui an de zile, un roman mananca aproape 100 kg de paine si produse de panificatie. Se pare ca, din acest punct de vedere, tara noastra se afla pe primul loc in Europa. Acest lucru poate fi datorat si faptului ca in Romania acest aliment este cu 47% mai ieftin decat media europeana, ceea ce il face sa fie foarte accesibil.

  1. Peste

Acest aliment nu pare sa fie printre preferinele romanilor. Principalul motiv se pare ca ar fi pretul mult prea mare fata de cat si-ar permite cei mai multi dintre conationalii nostri. In medie, un roman consuma intr-un an pana in 7 kg de peste, ceea ce e foarte putin.

Ingrijorator aici e faptul ca in zilele noastre se mananca mai putin din acest aliment fata de cum era inainte de 1989. Oamenii prefera, cu acelasi pret, sa cumpere cantitati mai mari de mancare si nu iau in considerare beneficiile pe care le aduce consumul de peste.

Mai mult decat atat, ca si tara, nu avem o cultura a acestui aliment. Romanii nu sunt informati in mod sustinut si coerent cu privire la beneficiile pestelui si fructelor de mare, iar productia locala nu e incurajata.

  1. Carne de porc

Dintre toate carnurile existente, in Romania cel mai mult se consuma carnea de porc. In medie, o persoana mananca anual 77 de kilograme. Nu e un lucru tocmai imbucurator, avand in vedere faptul ca nu e tocmai sanatoasa si ca se mananca mai mult decat pestele, vita, puiul si altele care au mai putine grasimi.

  1. Fructe

Se pare ca nu stam prea bine nici la consumul de fructe. Doar 42% dintre romani mananca in mod regulat fructe, ceea ce e foarte putin. Asta inseamna ca nu suntem prea interesati de o hrana sanatoasa, care sa contina vitamine, care sa tina la distanta bolile cardiovasculare, diabetul, obezitatea etc.

In ceea ce priveste preferintele, romanii consuma cel mai mult mere, apoi prune, fructe indigene, cirese-visine si struguri.

  1. Legume

Nici legumele nu par a fi foarte mult pe placul celor care locuiesc in Romania. Doar 17% dintre oamenii de aici consuma zilnic legume. Anual, pe cap de locuitor, se consuma in jur de 200 kg de legume si produse din legume.

In tara la noi, cel mai mult se mananca tomatele, apoi varza, ceapa uscata si radacinoasele.

  1. Lactate

Romania e un producator de lactate destul de important, insa, cand vine vorba de consum, lucrurile nu stau tocmai bine.

Se pare ca doar 16% dintre romani mananca zilnic produse lactate, 19% de 2-3 ori pe saptamana si 6% deloc.

In ceea ce priveste preferintele, 33% consuma lapte, 21% iaurt, sana, chefir etc., 20% unt si 18% branza telemea.

Referitor la achizitionarea laptelui, 57% dintre cetatenii Romaniei il cumpara din supermarket, 18% din piata, 16% de la magazinele din apropiere. 9% nu il cumpara deloc.

Ar trebui sa fim poate mult mai atenti la ceea ce manca, sa avem o dieta cat mai echilibrata si sa consumam zilnic fructe si legume.

Daca ai nevoie de idei pentru retete sanatoase si gustoase, astfel incat sa te inveti sa mananci cat mai calitativ, intra pe https://bucatariaioanei.ro/.

Comentarii

comments

Continue Reading

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending

# EXMARKETPLACE - GOOGLE CERTIFIED PUBLISHING PARTNER - info@exmarketplace.com; +971 56 626 6430 google.com, pub-9021387890731428, RESELLER, f08c47fec0942fa0 yahoo.com, 1881359, RESELLER #Gemini advertising.com, 28919, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #VerizonD appnexus.com, 3292, RESELLER #VerizonD appnexus.com, 1356, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #VerizonD EMXDGT.com, 1291, RESELLER, 1e1d41537f7cad7f #VerizonD indexexchange.com, 183965, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonD openx.com, 540236670, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonD openx.com, 537143344, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonD pubmatic.com, 156458, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonD pubmatic.com, 156325, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonD pubmatic.com, 156674, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonD contextweb.com, 561707, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #VerizonD rubiconproject.com, 18222, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #VerizonD appnexus.com, 11665, RESELLER #VerizonD yahoo.com, 58148, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #VerizonV aol.com, 58148, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #VerizonV appnexus.com, 1868, RESELLER #VerizonV appnexus.com, 1356, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #VerizonV EMXDGT.com, 273, RESELLER, 1e1d41537f7cad7f #VerizonV indexexchange.com, 184110, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonV openx.com, 537125356, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonV openx.com, 539129292, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonV openx.com, 539088779, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonV pubmatic.com, 158430, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV pubmatic.com, 160042, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV pubmatic.com, 160048, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV pubmatic.com, 155967, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV pubmatic.com, 133799, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV contextweb.com, 558299, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #VerizonV rubiconproject.com, 13132, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #VerizonV rubiconproject.com, 17250, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #VerizonV xad.com, 240, RESELLER, 81cbf0a75a5e0e9a #VerizonV indexexchange.com, 184349, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonV indexexchange.com, 183875, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonV indexexchange.com, 184626, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonV appnexus.com, 11664, RESELLER #VerizonV contextweb.com, 562258, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #VerizonV indexexchange.com, 189200, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #Index indexexchange.com, 192256, RESELLER #Index pubmatic.com, 158214, RESELLER, 5d62403b186f2ace #PubMatic pubmatic.com, 158883, RESELLER, 5d62403b186f2ace #PubMatic appnexus.com, 10970, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #Xandr spotxchange.com, 263601, RESELLER, 7842df1d2fe2db34 #spotx spotx.tv, 263601, RESELLER, 7842df1d2fe2db34 #spotx sovrn.com, 270680, RESELLER, fafdf38b16bf6b2b #sovrn lijit.com, 270680, RESELLER, fafdf38b16bf6b2b #sovrn lijit.com, 270680-eb, RESELLER, fafdf38b16bf6b2b #sovrn appnexus.com, 1360, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #sovrn gumgum.com, 11645, RESELLER, ffdef49475d318a9 #sovrn openx.com, 538959099, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #sovrn openx.com, 539924617, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #sovrn pubmatic.com, 137711, RESELLER, 5d62403b186f2ace #sovrn pubmatic.com, 156212, RESELLER, 5d62403b186f2ace #sovrn pubmatic.com, 156700, RESELLER, 5d62403b186f2ace #sovrn rubiconproject.com, 17960, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #sovrn rhythmone.com, 1923001931, RESELLER,a670c89d4a324e47 #rhythmone video.unrulymedia.com, 1923001931, RESELLER #unruly aps.amazon.com, cf78b987-05be-4f10-bde4-2e3308b639ce, DIRECT #amazon pubmatic.com, 157150, RESELLER, 5d62403b186f2ace #amazon pubmatic.com, 160006, RESELLER, 5d62403b186f2ace #amazon openx.com, 540191398, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #amazon rubiconproject.com, 18020,RESELLER, 0bfd66d529a55807 #amazon appnexus.com, 1908, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #amazon appnexus.com, 3663, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #amazon adtech.com, 12068, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #amazon districtm.io, 100962, RESELLER, 3fd707be9c4527c3 #amazon rhythmone.com, 1654642120, RESELLER, a670c89d4a324e47 #amazon ad-generation.jp, 12474, RESELLER #amazon yahoo.com, 55029, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #amazon indexexchange.com, 192410, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #amazon smartadserver.com, 3138, RESELLER #smart contextweb.com, 560288, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #smart pubmatic.com, 156439, RESELLER #smart pubmatic.com, 154037, RESELLER #smart rubiconproject.com, 16114, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #smart openx.com, 537149888, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #smart appnexus.com, 3703, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #smart districtm.io, 101760, RESELLER, 3fd707be9c4527c3 #smart loopme.com, s-2411, RESELLER, 6c8d5f95897a5a3b #smart loopme.com, 5679, RESELLER, 6c8d5f95897a5a3b #smart xad.com, 958, RESELLER, 81cbf0a75a5e0e9a #smart improvedigital.com, 1503, RESELLER #improve improvedigital.com, 1842, RESELLER #improve smartadserver.com, 1827, RESELLER #sublime improvedigital.com, 335, RESELLER #sublime appnexus.com, 3538, RESELLER #sublime appnexus.com, 3539, RESELLER #sublime appnexus.com, 3540, RESELLER #sublime appnexus.com, 11988, RESELLER #sublime vdopia.com, 14913, RESELLER, 49a66ce31a704197 #Chocolate chocolateplatform.com, 14913, RESELLER, 49a66ce31a704197 #Chocolate rubiconproject.com, 22390, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #Rubicon rubiconproject.com, 22388, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #Rubicon adyoulike.com, 660a4ec82056cc3d110c021ac670f9ed, RESELLER #Adyoulike appnexus.com, 9733, RESELLER #Adyoulike rubiconproject.com, 20736, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #Adyoulike openx.com, 541048855, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #OpenX advertising.com, 3679, RESELLER #VerizonVideo advertising.com, 5831, RESELLER #VerizonVideo advertising.com, 8044, RESELLER #VerizonVideo advertising.com, 8022, RESELLER #VerizonVideo smaato.com, 1100047117, RESELLER, 07bcf65f187117b4 #smaato smaato.com, 1100004890, RESELLER, 07bcf65f187117b4 #smaato adcolony.com, 496220845654deec, RESELLER, 1ad675c9de6b5176 #smaato admanmedia.com, 552, RESELLER #smaato appnexus.com, 1752, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #smaato appnexus.com, 4052, RESELLER #smaato appnexus.com, 8790, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #smaato bidmachine.io, 36, RESELLER #smaato bidmachine.io, 60, RESELLER #smaato bidmachine.io, 74, RESELLER #smaato bidmachine.io, 77, RESELLER #smaato blis.com, 86, RESELLER, 61453ae19a4b73f4 #smaato contextweb.com, 558622, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #smaato engagebdr.com, 16, RESELLER #smaato gammassp.com, 1516331892, RESELLER, 31ac53fec2772a83 #smaato indexexchange.com, 183920, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #smaato indexexchange.com, 184270, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #smaato inmobi.com, 55049d2e109d4ac1820ca1432dda4e13, RESELLER, 83e75a7ae333ca9d #smaato mobilefuse.com, 2281, RESELLER #smaato openx.com, 540421297, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #smaato pokkt.com, 5886, RESELLER, c45702d9311e25fd #smaato pubmatic.com, 156177, RESELLER, 5d62403b186f2ace #smaato pubmatic.com, 156389, RESELLER, 5d62403b186f2ace #smaato pubmatic.com, 156424, RESELLER, 5d62403b186f2ace #smaato pubmatic.com, 156425, RESELLER, 5d62403b186f2ace #smaato pubnative.net, 1004796, RESELLER, d641df8625486a7b #smaato pubnative.net, 1007194, RESELLER, d641df8625486a7b #smaato rhythmone.com, 4201299756, RESELLER, a670c89d4a324e47 #smaato smartadserver.com, 3117, RESELLER #smaato startapp.com, smt, RESELLER #smaato xad.com, 241, RESELLER, 81cbf0a75a5e0e9a #smaato # ExMarketPlace - end