Connect with us

Business

Serviciile de sonorizare pot reprezenta o afacere de succes

Published

on

În toate marile orașe și ocazional în diverse localități de orice dimensiune există adesea programate fel de fel de evenimente publice unde sunt necesare servicii de sonorizare.

Poate fi vorba despre evenimente outdoor sau indoor, în parcări de magazine, în piețe publice, dar și în mall-uri, mari magazine de tip supermarket, hipermarket sau la retaileri specializați pe anumite domenii. Cele mai multe astfel de evenimente sunt unele promoționale, lansate de diverse corporații, dar pot să existe și evenimente de natură politică (mai ales în perioadele electorale) sau care țin pur și simplu de show-biz, spectacole de diverse tipuri.

 

Multe oportunități pe piață, șanse de dezvoltare rapidă

În cazul evenimentelor fie ele și în spații interioare, caracterul ocazional face ca firmele ce operează acele spații să nu dețină în multe cazuri sisteme proprii de sonorizare. Implicit, apare nevoia de împrumut, adică de închiriat sisteme complete de la firme specializate – inclusiv boxe active, pasive, microfoane, mixere, amplificatoare și tot ceea ce este necesar. Poate să fie cazul chiar în hoteluri, pensiuni, restaurante și baruri, atunci când acestea sunt rezervate pentru anumite evenimente private.

Evident, toată aparatura trebuie să fie profesională, de cea mai bună calitate, capabilă să facă față oricăror cerințe. Un astfel de business se poate porni cu o investiție destul de mare și ideal este ca dincolo de buget să existe anumite conexiuni pe piața locală pentru a găsi din start clienți măcar în prima etapă.

 

Compania care poate să îți fie furnizor de soluții complete

Pentru boxe active profesionale și orice alte produse profesionale de sunet, dar și de lumini și chiar instrumente muzicale, se poate consulta oferta Sound Stil, una dintre cele mai cunoscute companii în acest domeniu. Sound Stil are experiență relevantă pe piață încă din anul 2001 și este acum unul dintre principalii furnizori de echipamente , în calitate de reprezentant și distribuitor exclusiv pentru produse de la cei mai prestigioși producători la nivel global – companii precum MAG, Phonic, Neutrik, Rean, McCauley, Ashley, Klotz, Warvick, Framus, Yamaha etc.

Firma, care are capital integral românesc, și-a diversificat continuu gamele de produse și astăzi se remarcă pe piață prin stocuri consistente, permanente, la boxe active și multe alte articole de sonorizare și lumini. În 2006 s-a lansat și gama de produse profesionale sub brandurile Soundstil Lights si Soundstil Stands – lumini, conectică și cabluri, stative și componente mobile de scene.

Advertisement

 

Produse disponibile la nivel național, prin dealeri și comenzi directe

Calitatea foarte bună a produselor a generat dezvoltarea unor rețele de dealeri autorizați la nivel național, colaborarea fiind activă cu multe magazine specializate din țara noastră. Produsele importate de Sound Stil acoperă toate nișele pieței profesionale și satisfac cele mai exigente cerințe din domeniu. Din depozitul din Brașov, comenzile pot fi livrate rapid oriunde în România. Ai nevoie de exemplu de o nouă boxă activă MAG Z 355A? O poți avea rapid, la un preț foarte bun. Prețurile sunt minime tocmai pentru că firma este importator direct. Cei care doresc pot solicita consultanță de specialitate pentru ca alegerile să fie mereu cele mai bune, în funcție de tipul de business care va fi proiectat.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending